Dilara Doğan Aşkın stili
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın stili

Derinin büyüsü

Kış mevsiminin vazgeçilmezidir deri. Deri pantolon, stiletto ve basic bir tişörtle yapılan kombinler kusursuz görünüyor. Sevgilinizin karşısına spor şık çıkmak istiyorsanız bu kombini mutlaka deneyin.

Kış beyazı

“Kışın beyaz giyilmez” cümlesi tarih oldu. Hatta ben kışın kasvetine beyazı daha çok yakıştırmaya başladım. Hem hâlâ beklediğiniz evlenme teklifi gelmediyse ‘Sevgililer Günü’ akşamında beyazlar içinde sevgilinize mesaj dolu bir gece yaşatabilirsiniz.

Işıltısız asla

Şık bir akşam yemeğinden sonra devam edecek gecenin yıldızı siz olacaksınız. Pul, payet, sim kendi başına bile iddialı olduğu için saçları sımsıkı toplayın. Keskin iddialı bir eyeliner, metalik mini elbise, hazırsınız bile.

Haberin Devamı

Aşkın stili

BONUS

Beyleri unutmadık

Baştan sona modaya uyan bir erkek kombini can sıkıcı olabiliyor. Böyle özel gecelerde jilet gibi olma zorunluluğu yok. Bu yüzden her zamanki tarzınızın biraz daha şık versiyonu sizi kurtaracaktır. Siyah bir pantolon ve siyah bir gömleğin önünde hiçbir karizma duramaz. Hadi ayakkabı biraz hareketli olsun. Nereye giderseniz gidin özel bir kış akşamı simsiyah olmak sizin için en doğru tercih olacak.

Monapetra, Sevgililer Günü için hazırladığı zarif ve iddialı ‘Ters Kalp’ koleksiyonuyla aşkın yeni simgesini tanımlıyor. Küpe ve kolye tasarımları yenilikçi formu ve özgür ruhuyla aşkınıza yakışır bir hediye önerisi olacak.

Aşkın stili

Sıradaki haber yükleniyor...
holder