Dilara Doğan Ayna ayna söyle bana
HABERİ PAYLAŞ

Ayna ayna söyle bana

Dolguların, botoksların, fit karınların cirit attığı bu günlerde estetik cerrah Op. Dr. Asu Burhanoğlu’nun kapısını çaldım. “İnsanlar akın akın gelip en çok nerelerini yaptırıyor, son estetik trendleri neler?” diye sordum, anlattı.

Jawline

Son trendlerin başını jawline çekiyor, yani çene hattı. Sosyal medya da bu konuda farkındalık yarattı. Bir dönem sadece yanaklarında elmalar olan kadınlar geziyordu. Bu durum, hattı belirgin çenelerle dengelendi. Yalnızca Amerika’da bulunan Volux dolgu Türkiye’ye yeni girdi. İki yıla kadar etkili kemik yapısına uygun bu dolgu yalnızca çeneye yapılıyor. Diğer dolgulara göre iki kat daha kalıcı.

Haberin Devamı

Vaser Lipo Hi-Def

Vaser hi-def tekniğinde kasların vücuttaki izdüşümlerini ortaya çıkarmak hedef alınır. Bu ameliyatta deriyle kası birbirine yapıştırıyoruz. Uzunca bir süre karın çalışarak da bu görüntüyü yaratmak mümkün. Hasta seçimine iyi karar vermek lazım. Karnı çok yağlı birine yapılmamalı. Fazla yağı olmayacak ki onun üzerinden heykeltraş gibi şekillendirme yapabilelim. Ameliyat sonrasında 4-6 hafta korse giyiliyor. İkinci gün günlük hayata dönülüyor.

Bichectomy

Bichectomy yani yanak inceltme estetiği... Bu yöntemle yanaktaki yağlardan kurtulmak mümkün. Ağız içinden çok minik bir kesiyle, içerdeki yağ yastıkçıklarını alıyoruz.

Ayna ayna söyle bana

Tombul yanakların kişileri olduğundan daha kilolu gösterdiği bir gerçek. Daha estetik bir görünüm için ince hatlı yüz yapısına ulaşmanın peşine düşmüş durumda herkes.

Masseter Botoks

Bazen yüzün alt kısmında şekil bozuklukları ya da karelik oluyor. Bu durumda ‘Masseter Botoks’ yapıyoruz. Yüzde erkeksi bir görünüme neden olan kare yüz şeklini küçülterek daha orantılı bir şekle sokuyoruz.

Ayna ayna söyle bana

Aynı zamanda diş sıkma problemi ortadan kalkıyor. Nicole Kidman, Brad Pitt’in yüzü buna en iyi örnektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder