Dilara Doğan Babalar gününe özel hediyeler listesi… Geri sayım başladı!
HABERİ PAYLAŞ

Babalar gününe özel hediyeler listesi… Geri sayım başladı!

Babalar Günü yaklaşıyor. Babanızı hem duygulandıracak hem de sevindirecek hediyelerle karşınızdayım.

STİL SAHİBİ, MODERN BABALARA

Yalnızca kadınların değil, erkeklerin de tarzına yön veren Kısmet by Milka, Babalar Günü için özgün ve zamansız hediyeler arayanlara kusursuz seçimler sunuyor. Doğal taşlarla tasarlanmış kolye ve bileziklerin yanı sıra gümüş detaylar ve siyah rodajın da ön planda olduğu Men’s Koleksiyonu, konforundan ödün vermeyen, stil sahibi, modern babalara hem minimal hem de renkli aksesuar alternatifleri sunuyor. Dilerseniz sizin için özel bir tarihi veya ismi yazdırabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

EVDE MASAJ KEYFİ

Masaj yapan baba koltuklarına hiç denk geldiniz mi bilmiyorum ama babanıza bu koltuğu hediye etmenin tam zamanı. Stresli geçen günlere birebir muhteşem bir hediye. Evde herkes bu koltuk için sıraya girecek.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ GÖMLEK

Babanızın özel günlerine eşlik edecek baş harflerinin yazılı olduğu bir ceket ya da gömlek almak için son bir haftanız kaldı. Elinizi çabuk tutun ve babanıza tam olan bir gömleğini alıp, ona kendi bedeninde, eşi benzeri olmayan bir gömlek tasarlayın.

VINTAGE GÖZLÜK

Vintage dükkanlarda çok sayıda, bir örneği daha olmayan güneş gözlüğü var. Bunlardan bir tanesini alıp dilediğiniz camla değiştirebilirsiniz. İster okuma gözlüğü, ister güneş gözlüğü… Yıllar yıllar önce değerli olan bir parça babanızda hayat bulmaya devam etsin.

BİR KAHVENİN 40 YIL HATIRI VARDIR

Yorgunluk kahvesi babaların vazgeçilmezidir. Sizin aldığınız kahve fincanında kahvesini yudumlamak eminim babanızın tüm yorgunluğunu alacak. 40 yıl hatırı olan kahveyi 40 yıllık bir kahve fincanıyla ikram edin babanıza. Antika dükkanlarına uğrayıp eşsiz parçalar bulabilirsiniz.

KEŞİF

GÜNEŞTEN İYİ KORUNUN

Kışın bebek gibi baktığımız cildimize yazın iki kat özen göstermeliyiz. Güneş lekeleri günümüzde birçok kadın için üzücü bir hale geldi. Önerim, dermatolojik olarak test edilmiş güneş kremlerini kullanmanız. SPF50 içeriğe sahip Gisele Denis, cildi UVA/UVB ışınlarının zararlı etkilerine karşı koruma altına alıyor. Vitamin C ve Vitamin E içeren etkili yapıları cildi besliyor ve cildin nemliliğini korumasına yardımcı oluyor. Radarıma takılmasının en büyük nedenlerinden biri yağlı hissiyat bırakmaması ve her cilt tipine uygun olması.

Haberin Devamı

SERENAY’IN MARKAYLA MUHTEŞEM UYUMU

Romalı mücevher evi Bvlgari, İtalya’nın moda başkenti Milano’da prestijli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Markanın ilk Türk marka elçisi olan Serenay Sarıkaya da, dünya çapında ünlü yıldızlarla birlikte Bvlgari’nin davetlisi olarak Milano’daydı. Serenay Sarıkaya’nın markaya ait mücevherlerle Instagram’da paylaştığı enfes karaler sosyal medyanın gündemine oturdu. Serenay, bu özel etkinlikte dünyaca ünlü birçok isimle tanıştı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder