Dilara Doğan Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım
HABERİ PAYLAŞ

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Bayram tatili yaklaşıyor. Beğeniyle takip edilen moda blogger’larına tatil bavullarının olmazsa olmazlarını sordum. En ince detayına kadar anlattılar. Tatil bavulunuzu hazırlamadan önce size ilham olacak, işinizi kolaylaştıracak önerilerle karşınızdalar.

Rachel Araz- @rachelaraz

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Bu sezon tatil bavulumda hangi lokasyona gidersem gideyim diz üstü bol çiçekli, rengarenk elbiseler benimle geliyor. Yaz tatillerinde bavuluma topuklu sandalet pek almıyorum, gittiğim yerleri yürüyerek keşfetmek en sevdiğim tatil modu.

Haberin Devamı

Yüksek korumalı güneş kremi, suya dayanıklı maskara ve likit bir allık dışında başka makyaj malzemesi bavula girmeyi hak etmiyor. Bir de yanıma güneş gözlüğümü aldım mı olası tüm iç ve dış etkenlere karşı hazırım demektir.

Burçin Ünaldı -@styleboom

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Bavulumun en güzel parçaları tek parça mayolar. Favorilerim sezonun trendi olan kemik tokalı tek parça mayolar, yüksek bel retro bikiniler, volanlı derin V mayolar. Yazın, özellikle bronz tende çokça aksesuar kullanmayı sevdiğim için kıyafetlerde iri desenlerden kaçınıyorum ama çizgili bir iki tişört mutlaka benimledir. Bavulumun en kıymetlileri ise bakım ürünlerim.

Yasemin Öğün -@modatutkusu

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Tatillerde olmazsa olmazlarımın başında tek parça pratik kıyafetler var. Elbiseler, tulumlar en sevdiklerim. Özellikle siyah, beyaz, nude ve yeşil tonları tercihim. Kombinlerimde konfora önem veren biriyim. Kıyafetlerimde kumaşlarda benim için çok önemli. İpek, keten ve koton kumaşlar en sevdiklerim... Yazın aksesuar takmayı daha çok seviyorum. Özellikle halka küpeler, uzun zincirler favorilerim. Plajda büyük hacimli çantalar tercihim. Akşamları ise hasır veya keten minik çantalar tercih ediyorum. Bir diğer sevdiğim aksesuar ise gözlük. Onsuz bir tatil düşünemiyorum.

Buket Güler -@pukfashion

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Tatil bavulumda benim için en önemlisi plaj kıyafetleri. En az mayo ve bikiniler kadar plajda giyeceğim, elbise ve pareolar benim için plaj şıklığının vazgeçilmezi. Plaj giyiminde tercihim etnikten yana. Bohem kesimleri, deniz kabuklu kemerlerle kombinliyorum. Tatil bavulumda olmazsa olmazım aksesuarlar. Çesit çesit gözlükler, renkli takılar, hasır ve kumaş şapkalar hep benimle tatile gelir. Kombinlerimi rahat sandaletler ve terliklerle tamamlıyorum. Genelde topuklu değil, düz rahat modeller tercih ediyorum. Spor kıyafetlerim ise tatil bavulumun demirbaşı. Nereye gidersem gideyim sporu hayatımdan çıkarmıyorum. Sabahları kulaklığımla yaptığım uzun yürüyüşlerden sonra benden mutlusu yok.

Haberin Devamı

Hazal Ece Yüceer- @hazaleceyüceer

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Tam bir yaz çocuğu olarak en sevdiğim şeylerden biri de tatil bavulu hazırlamak. Renk renk, desen desen etek ve crop top takımlar benim için bu yazın hem kurtarıcısı hem de favori parçaları oldu. Bu yaz yüksek bel bikiniler ve pareolarsa vazgeçemediğim plaj kıyafetlerimden. Tabii onların tamamlayıcısı hasır şapkaları unutmamak gerek.

Güneş gözlüğü benim için bir hayat tarzı. Bu yüzden bavulumda en çok yer kaplayanlar da onlar. Yaza dair sevdiğim bir diğer şey ise bronzluğun makyaja olan ihtiyacı tamamen yok etmesi. Tek bir rimel, bir de dudak parlatıcısı bavulum için yeter de artar bile.

Haberin Devamı

Ece Tuncel -@eceetuncel

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Hailey Baldwin ve Kendall Jenner’ın bol bol giydiği incecik askılı, vücudu saran kısa elbiselere bayılıyorum. Valizime mutlaka hem beyaz hem siyah ince askılı elbise koyuyorum. Elbiselerimi topuklu terlik veya bileği saran topuklularla giyiyorum. Güneşlenmeyi çok sevdiğim için bronzlaştırıcı kremlerim mutlaka valizimde yerini alıyor. Deniz tuzu saçlarımı kuruttuğu için Hindistan cevizi yağı ve saçı güneşten koruyan spreyler favorim. Hiç çantamdan çıkarmadığım Ray-Ban güneş gözlüklerim tatilde de yanımda. Kapsül bikini koleksiyonumun bikinileri de tatil valizimin olmazsa olmazlarından.

Billur Saatçi -@billursaatci

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Tatil bavulumun olmazsa olmazları mayo, pareo, şapka ve güneş gözlükleri. Düz renk mayoları, rengarenk pareolarla kombinleyerek plajda farklı birçok görünüm yakalamak mümkün. Üstelik valizde çok az yer kapladığı için en kolay çözüm. Kocaman hasır şapkaları taşımak zor derseniz, bu sezon birçok markada hem desenli hem düz renklerine rastladığımız, boyundan ipli yumuşacık koton şapkalar, valize de rahatlıkla konabildiği için bir diğer alternatif. Beyaz keten ya da koton elbiseler ve bir çift düz sandalet, sizi tatil ruhuna sokacak en güzel klasikler olmaya devam ediyor.

Tuana Yücel -@tuanayucel

Bayram bavulunuzu birlikte hazırlayalım

Bu bayram tatilinde bavulumu hazırlarken günün kurtarıcısı mayolarım ve yüksek bel bikinilerim. Eskiden çok da sıcak bakmadığım mayo ve yüksek bel bikinileri bu sezon başka hiçbir şeye değişmiyorum. Bavulda bir diğer olmazsa olmazım yüksek bel denim şortlar. Plajda da gece çıkarken de kullandığım ve her şeyle kombinlediğim şortlar farklı renkleriyle tatillerde en sık tercih ettiğim parça. Rengarenk ve farklı desenlerde şort/etek takımlar bu tatilde de bavulumda benimle beraber geliyor. Hasır çantalar farklı formlarıyla bu yazın bence en trend aksesuarları arasında. Peki kendini bu sıralar hangi renkle ifade edersin derseniz yanıtım: Sarı! Geçen yaz hiç ısınamadığım sarı şimdilerde enerjimi ikiye katlayan bir renk. Bavuluma mutlaka sarı elbise ya da pantolonlar ekliyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder