Dilara Doğan Beğenmediğin o sandaletlere dön bir de buradan bak
HABERİ PAYLAŞ

Beğenmediğin o sandaletlere dön bir de buradan bak

Bu hafta trend gibi trend, sandaletle karşınızdayım. Küçükken annelerimiz zorla giydirirdi. Yaz kombinlerimizin dermirbaşı, biriciğiydi. Biz büyüdük, o hep vardı, bir yerlerden bizi izliyordu. Geldi yine yerleşti hayatımızın ortasına. Aslaaa şikayetçi değilim. Artık öyle bir alıştık ki “Yok artık” dediğimiz her şeyi yapmaya... Çorapla sandalet giymek bile cool oldu. Sanırım trend olmayan bir tek çorapla parmak arası terlik giymek kaldı. Gerçi o fizik kurallarına aykırı olduğu için hiçbir zaman mümkün olmayacak. Hahaha! Hadi biraz sezonun rahat ve çıplak ayaklarına göz atalım.

Haberin Devamı

SATIN ALMAYAN KALMADI

Hailey Baldwin’in tercih ettiği bu terlikler, Bottega Venetta’nın 7 bin lira değerindeki en tercih edilen modeli. Özellikler bej renginin benzerlerini, hatta aynılarını çok uygun fiyata birçok marka çıkardı. Kaba bulanlar var ama zaten olayı o. Büyük ve çirkin görünümlü spor ayakkabılar yerine artık aynı versiyonun terlik ve sandaletleri var.

Beğenmediğin o sandaletlere dön bir de buradan bak

ÇORAPLA NASIL OLUR?

Çoraplı yorumunu size bırakıyorum. Fotoğrafa bakınca şahane, hele desenli çorap ve renkli sandalet büyük çılgınlık. Bunu deneyin diye zorlamam ama en azından hobi olarak bir deneyin.

Beğenmediğin o sandaletlere dön bir de buradan bak

AYAKLAR ŞENLENSİN

Hani o saçımıza bant yaptığımız, fular olarak kullandığımız desenli kumaşlar vardı ya, onlar kullanılarak yapılan sandaletler de dünyaca ünlü blogger’ların ayaklarını şenlendiriyor. Dilerseniz uygun fiyata siyah bir sandalet alın ve o fularlarınızı içinden geçirerek dolayın. Alın size tertemiz bir sezon trend’i görünümü.

Beğenmediğin o sandaletlere dön bir de buradan bak

EN BABA MODELİ

Chanel’in bu popüler sandaletleri ‘dad sandals’ (Baba sandaletleri) olarak geçiyor. İşte o bahsettiğim, küçükken giydiklerimiz gibi. Babalarımızın da en bayıldığı modeldir. Chanel her rengini, her kumaşını çıkarttı bu sezon. “Her bütçeye uygununu da çıkarttı” demek isterdim ama ‘mümkünsüz’ bir durum.

Beğenmediğin o sandaletlere dön bir de buradan bak

KEŞİF KÖŞESİ

AYNALARLA KÜS KADIN KALMAYACAK

Uzman Estetisyen Neslim Güngen, sizi aynalarla barıştırıyor. Aynaya baktığında kendi vücudunu ve siluetini beğenmeyen kadınların sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Spor, sağlıklı beslenme, düzenli bir hayat yaşamak da bazen istenen sonucu elde etmek için yeterli olmuyor.

Haberin Devamı

Zayıflama Protokolü iki aşamadan oluşan kombine bir sistem. Uygulanan aşamalar sonucu vücuttan toksik maddeler uzaklaştırılırken kan ve lenfatik dolaşım düzenlenerek daha iyi hücrelerdeki oksijen miktarının artması sağlanıyor. Metabolizmanın hızlanmasıyla yağ yakımı artıyor, bağ dokusunu oluşturan hücreler beslenerek sıkılaşma sağlanıyor. Tüm vücutta incelme ve sıkılaşma daha ilk seansta gerçekleşiyor. O zaman gelsin hadi, en kusursuz bikinili pozlar...

Beğenmediğin o sandaletlere dön bir de buradan bak

Sıradaki haber yükleniyor...
holder