Dilara Doğan Bej ve beyaz örgüler her yerde
HABERİ PAYLAŞ

Bej ve beyaz örgüler her yerde

Haberin Devamı

Kol detayları

Kol detaylı ya da kolsuz hangisi tarzınıza daha yakınsa o modele yönelin ve dolabınızdaki tüm üstleri bir kenara bırakın. Bu örgüler hepsini geçecek.

Bej ve beyaz örgüler her yerde

Çantasız çıkmam

Isınan havayla örtüşen hasır çantaları kaldırdığınız ücra köşelerden çıkarmanın tam sırası.

Bej ve beyaz örgüler her yerde

Dolaplarda yerini aldı

Bottega Veneta’nın hasır örgü terlikleri daha yaz gelmeden dolaplarda yerini aldı bile.

Bej ve beyaz örgüler her yerde

Takım oyunu

Özellikle örgü takımlar, olmazsa olmazımız olmaya hazırlanıyor.

Bej ve beyaz örgüler her yerde

HAFTANIN KEŞİFLERİ

Dubai yolcusu tasarımlar

Tasarımcı Pınar Kerimoğlu’nun tasarımları Dubai yolcusu. İki yıl önce kurduğu Lady Estrella’yı Dubai’ye taşımaya hazırlanan Pınar Kerimoğlu epey heyecanlı ve iddialı. Özel ve her beden hazırladığı tasarımları ile kısa sürede dikkat çeken Pınar Kerimoğlu, Arap Emirlikleri, İran, Mısır, Bakü, Lübnan’dan çok sayıda müşterisi olduğunu söylüyor. Yaz sezonu için de bizi süper bir koleksiyon bekliyor.

Bej ve beyaz örgüler her yerde

Güneş koruyucunuzu içtiniz mi?

İlkbahar ve yaz aylarında cildimiz güneş ışınlarından büyük zarar görüyor. Ciltteki kırışıklıkların ve lekelerin başlıca kaynağı UV güneş ışınları olduğunu bilmeyen kalmadı diye düşünüyorum. Kremlerle arası iyi olmayanlar için müthiş bir alternatif keşfettim. Amazon’un vahşi yağmur ormanlarında yetişen ve yerel halk tarafından yüzyıllardır şifa amaçlı kullanılan Altın Eğrelti Otu içeriğine sahip Collagen Lift Paris Luminous Gold’u, güneşin yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde denemenin tam zamanı.

Bej ve beyaz örgüler her yerde

Kanserle mücadele eden eşi için üretti

Kanserle mücadele eden eşinin kendisini güzel hissetmesi için güçsüzleşen kirpiklerine çare arayan Dr. Michael Brinkenhoff’ın hazırladığı formüller 71 ülkede satılıyor. Revitalash’in tüm ürünlerinden elde edilen gelirin bir bölümü yıl boyunca meme kanseri farkındalığını artırma amaçlı araştırma ve geliştirme projelerinde kullanılıyor. Müjdemi isterim bu mucizevi kaş, kirpik ve saç ürünleri artık Türkiye’de.

Bej ve beyaz örgüler her yerde

Sıradaki haber yükleniyor...
holder