Dilara Doğan Beyonce, Hadise'nin Amerika şubesidir
HABERİ PAYLAŞ

Beyonce, Hadise'nin Amerika şubesidir

Hadise neyse Beyoncé odur. Beyoncé neyse Hadise odur. Ayrıca Hadise, Beyoncé’nin Türkiye şubesi değil, Beyoncé, Hadise’nin Amerika şubesidir. Önce bi’ bunları bilelim. Hadise, bu hafta beklediğimiz kombini yaptı. Geçtiğimiz hafta, Beyoncé’nin kendi markası, Ivy Park ile Adidas iş birliğinden yeni koleksiyonu çıktı. Eski koleksiyonu, ülkemizden ilk Hadise giymişti. Hadise’nin bu aralar gündemi aşk olduğu için önceliği Demet Akalın’a verdi. Demet Akalın, güzelce bir katletti koleksiyonu.

Instagram anketçileri, Hadise mi? Beyoncé mi? anketlerini paylaştı. Sonuçları ne oldu bilmem ama ben Hadise’ye daha çok yakıştırdım. Beyoncé’nin memeleri çok arabesk duruyor. Hadise de bilirdi memişleri açmayı, tüm look’u kopyalamayı ama Kaan Bey sanırım Hadise için eşsiz, sert bir Türk erkeği. Hayır, bir önceki koleksiyonu giydiğinde dekoltesi pek iyiydi ondan diyorum.

Haberin Devamı

Beyonce, Hadisenin Amerika şubesidir

FOTOĞRAF DEĞİL İLLÜZYON ŞOV

Justin Bieber Bey’in, bu hafta Instagram hesabında paylaştığı karede meme uçlarını kapamayı akıl etmesine çok şaşırdım. Gerçi biraz kapatmakla kapatmamak arası olmuş ama olsun. Diğer el zaten klasik mekanında takılıyor. Vücudunda boşluk aradım bulamadım.

Tatlı köpeğinin bile Justin’in üzerinde olduğunu sonradan fark ettim. Fotoğraf değil adeta bir illüzyon şov. Adamın üzerine ne koyarsan koy, dövme gibi duruyor. Dövmeler olmasa çok yemiş, soda ihtiyacına girmiş karnını kaşıyan bir baba gibi adeta.

Beyonce, Hadisenin Amerika şubesidir

NE GEREK VARDI?

Oyuncu EvaMendes’e bayılırım. Bakışlarının bile bir tavrı var. Yüz hatları, mimikleri, hele hele o gözleri, epey etkileyici. Eva Hanımcığım, yüzüne monothreading adında bir uygulama yaptırdı. Bu anları da boynuna takılı iğnelerle Instagram’ında paylaştı. Acayip korkunç duruyor iğneler. Kımıldadığı anda boğazına batacak ve ölecekmiş gibi. Bu mono işlemini biraz araştırdım.

Çene hattı, V şeklini alıyormuş. Uygulamanın diğer bir adı V lift. Yüz daha genç ve estetik duruyormuş. Estetiğe karşı olabilecek son insan olmama rağmen buna karşı gelmek istiyorum. Eva Mendes, tanıdığım pardon uzaktan gördüğüm kadarıyla V şeklinde yüz hatlarının kitabını yazacak bir surata sahip. Daha ne kadar V olacak acaba? V yapayım derken X olmaz umarım.

Haberin Devamı

Fikret Ali’ye bir yaş hediyesi

Fikret Ali, şoförlüğe yıllarını vermiş gibi durmuyor mu? Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, oğlu Marsel, oyuncu arkadaşı Ali Atay ve oğlu Fikret Ali’yle Instagram’dan hikaye paylaştı. Babalar ve oğulları, klasik, üç yaşındaki çocuğa direksiyon verme pozunu gerçekleştirmiş.

Araba falan Marsel’in umurunda değil ama Fikret Ali’nin elinde olsa arabayı söküp tekrar birleştirecek. Bu yaşta direksiyonu kavrayışı ve bakışlarıyla İstanbul trafiğine şimdiden hazır. Sanki birazdan tanıdık birini görünce, milli hareketimiz olan, arabayı sürme eylemini gerçekleştirecek gibi. Fikret Ali, bu hafta bir yaşına girdi. Bir yaş hediyesi olarak Mercedes G serisini hak etti.

Beyonce, Hadisenin Amerika şubesidir

ANA YÜREĞİ

Bu hafta dikkatimi bir anne çekti ismi Clare Tawell. Dört yaşında işitme engelli bir kızı var. Kızına, işitme cihazı takılı oyuncak bir bebek bulamadığından yakınan anne, tıbbi rahatsızlıkları olan oyuncak bebekler üretmeye karar veriyor. Bu kararını kısa sürede hayata geçiriyor. Muhteşem!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder