Dilara Doğan Biraz da babalar şımarsın
HABERİ PAYLAŞ

Biraz da babalar şımarsın

Haftaya pazar Babalar Günü. Hediye konusunda kararsız kalanları bu köşeye bekliyoruz...

Biraz da babalar şımarsın

YENİ BİR GÖZLÜK

Yaz geldi çattı. Güneş, yakıcı yüzünü gösterdi. Gözlüklerin meydana çıkma vakti geldi. Babanız eski gözlüğünden sıkıldı. Yepyeni bir yaza sizin aldığınız gözlükle başlamak

KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR

Kişiselleştirilebilir cüzdanlar, kemerler ve gömlekler her babayı etkiler. Baş harfleri olan bir tasarımı üzerinde taşımak babanıza kendini daha da özel hissettirecek.

BAKIM ZAMANI

Uzmanlar, erkeklerin geçtiğimiz yıllara göre cilt bakımına daha fazla önem verdiğini söylüyor. Babalar da yer çekimine yenik düşmekten korkuyor. Bu Babalar Günü babanızı, ona iyi gelecek bakım setleriyle tanıştırın.

Haberin Devamı

MANEVİYAT

Manevi anlamıyla güzeldir bazı hediyeler. Anı yaşatan fotoğraflar da bunlardan birisi. Babanızın iş yeri masasındaki fotoğrafları güncelleme vakti geldi. En sevdiğiniz aile fotoğrafınızı çerçeveletip ona vermenin tam sırası.

SPOR SETLERİ

Stresli iş yaşamından bunalan babalara, uzun yürüyüşler, rahatlatıcı sporlar çok iyi geliyor. Bu tarz aktivitelerde kendisine eşlik edecek bir set oluşturun. İçerisinde şortundan, spor ayakkabısına, çorabından, kulaklığa her şey olsun.

ZAMANSIZ VE ETKİLEYİCİ

Klasik ama etkileyici hediyelerin en başında parfüm geliyor. Parfüm deyince de sınırsız bir seçkiye sahip Sephora geliyor akla. Babalar Günü’ne özel indirimlerinden faydalanarak, babanıza en yakışan kokuyu seçebilirsiniz. Kral tacı kapağı olan K by Dolce Gabbana, hem şişe tasarımı hem koku olarak hayli etkileyici.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder