Dilara Doğan Blogger stilleriyle sonbahar trendleri
HABERİ PAYLAŞ

Blogger stilleriyle sonbahar trendleri

Kış mevsimine girmeden önce, sonbaharın favori parçalarına blogger stilleri üzerinden göz atalım istedim. İşte karşınızda sonbahar güzelleri...

Uzun çizmeler

Nil Ninat’ın hiçbir kombinine “Bu olmamış” demedim şimdiye kadar. Diyenle de ilişkimi keserim o derece. Muazzam bir fiziği ve tamamen kendine has bir tarzı var. Sıfır zorlama! Üzerindeki kavun içi gömlek Zara’nın erkek bölümündenmiş. Alışverişe çıktığınızda mutlaka erkek bölümüne göz atın. Vücudunu saran jean’i, uzun çizmeleri, gömlek içine tercih ettiği büstiyerle, kendisi yine sözün bittiği yerde.

Haberin Devamı

Blogger stilleriyle sonbahar trendleri

Kısa peluş ceketler

Kısa peluş ceketler bu sonbahar çok sevildi. Deri pantolonunun rengine bayıldım. Damla’nın kıvrımlı vücuduna tam olmuş. Deriye en çok kahve tonlarını yakıştırdığımı artık ezberledik. Sezon bitmeden bu renklerle acil bir kombin yapın derim.

Oduncu gömleği

Blogger stilleriyle sonbahar trendleri

Hazal’ın uzun oduncu gömleğinin renkleri müthiş. İçine uzun, boğazlı bir kazak elbise tercih etmiş. Tam bir sonbahar görünümü. Dolabınızda yer alması gereken kurtarıcı iki parça bir arada. Bottega’nın sevilen çantası ve uzun deri çizmeleriyle de son noktayı koymuş.

Pofuduk detaylar

Dila Tarkan’ın kıyafet seçimlerini beğeniyle takip ediyorum. Kapadokya tatilinde tercih ettiği neon sarı, uzun kazağı son derece kurtarıcı bir modele sahip. Beline bağladığı peluş kemeri ve peluş çantası tam bir sezon trendi. Bere zaten soğuyan havaya birebir. Kombin konusunda kafası karışanların kolayca deneyebileceği bir örnek.

Gri takım elbise

Gizem Sarı Tekin’in kombininden önce saçlarını konuşalım. Bu saç modelinden daha cool bir model yok diye düşünüyorum. Rengi, boyutu her şeyiyle efsane duruyor. Gri takım elbisesi sezonun gözdesi. İçine giydiği beyaz atlet çok dinamik duruyor. Ah o kırmızı Balenciaga çantaya ne demeli? Kolyesinden, çantasına süper kombin.

Uzun deri ceket

Bol paça jean ve uzun deri ceketlere hâlâ şans vermediyseniz çok şey kaçırdınız. Kombinleri resmen uçuruyor. Ece’nin kusursuz fiziğine de ayrı bir yakışmış. Arkadan görünen kapüşonun kattığı salaşlığın hayranıyım. Gucci gözlükleri de son zamanların favori gözlüklerinden.

Platform ayakkabılar

Buket’in platformlu Converse’leri, ikonikleşen Prada çantası ve New Era şapkası ahenk içerisinde. “Çabasız şıklık nedir?” deseler bu kombini gösterebilirim. Ceketi çok sevdim. Bir tarafı çizgili bir tarafı düz siyah. Markası Cekette’ymiş. Dolapta olsa iyi olur sanki, orjinal bir parça.

Haberin Devamı

Havalı şapkalar

Ümit Karalar, hem iddialı hem sportif görünmeyi çok iyi başaranlardan. Kürkünün yeşiline bayıldım. Deri ve kürk birleşimine hep bayılmışımdır. Tabii gerçek olmaması koşuluyla. Parlak tayt modeli pantolonu, havalı şapkası ve cat eye gözlükleriyle çok etkileyici.

Vintage satarak, çocuk okutacaklar

Vintage giyim, günümüzün yükselen trendi ve ciddi bir kitleye hitap ediyor. Bu hafta ‘One Peace Vintage’ isimli bir markayla tanıştım. Markanın kurucuları Çağla Gürsoy, ortakları Özge Göl ve Hüray Gürsoy vintage ürünleri satarak çocuk okutacak. Başta Fransa ve İtalya gibi moda öncüsü Avrupa şehirleri olmak üzere dünyanın dört bir yanından günümüze uyarlanabilecek vintage parçaları şatışa sunuyorlar. Ürünlerin satışa çıkmasıyla tükenmesi bir oluyor. Marka kurucularının markayı yaratmaktaki en büyük motivasyonları, bizzat üyesi oldukları ‘Türkiye Yardım Sevenler Derneği’ne destek olabilmek. Bugüne kadar birçok yardıma muhtaç öğrenciye burs sağlamış fakat pandemi döneminde faaliyetlerini azaltmak zorunda kalmış olan derneğe, satılan ‘One Piece Vintage’ ürünlerinin gelirinden destek olunacak. Süper düşünülmüş, harika bir girişim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder