Dilara Doğan Bu meselenin yazı kışı olmaz! Selülite yeni teknoloji darbesi
HABERİ PAYLAŞ

Bu meselenin yazı kışı olmaz! Selülite yeni teknoloji darbesi

Doku Medical’den Dermatoloji Uzmanı Dr. Emre Kaynak’la, selülitle savaşan son teknoloji ‘Emtone’u konuştuk.

Yıllardır bitmeyen kavgamız ‘selülit’... Selülite yalnızca yediklerimiz mi neden oluyor?

Vücudumuzdaki hormonal değişimler, beslenme alışkanlıkları ve stres gibi birçok faktör cilt altı yağ ve diğer bağ doku elemanlarını etkileyerek selülit görünümüne neden olur. Genellikle fazla kilolar nedeniyle oluştuğu düşünülse de selülit problemi yalnızca kiloya bağlı bir sorun değildir. İdeal kilosunda olan kadınlarda da kendini göstermektedir. Bilinenin aksine tek başına spor ve diyet uygulaması selülit oluşumunu engellemez ya da var olan selülitleri geçirmez.

Haberin Devamı

En son teknoloji ‘Emtone’, selülitle mücadelede çok etkili bir yöntem. Bize bu yöntemi detaylı anlatır mısınız?

FDA onaylı Emtone, dünyada ilk kez monopolar radyo frekansı ve şok dalgası enerjisini kombine ediyor. Ciltteki portakal kabuğu görünümünü ilk seanstan itibaren gideren eşsiz bir tedavi yöntemi. Uzun süren araştırmalar sonucunda geliştirilen Emtone’un en belirgin özelliği selülite neden olan tüm faktörlere aynı anda etki edebilmesi. Emtone, genişlemiş yağ odacıkları, hasar görmüş kolajen lifleri, ciltteki elastikiyet kaybı, bozulan kan dolaşımı ve biriken metabolik atıklar ile oluşan selülit problemine doğrudan etki ediyor.

Kesin sonuç için kaç seans gerekiyor?

İdeal seans sayısı dört olmasına rağmen sonuçlar ilk seanstan itibaren görülebiliyor. Tedavi bölgesine bağlı olarak her bölge için seanslar 12-20 dakika arasında değişiyor. Acısız bir işlem. Uygulanan bölgeye cihaz başlığından ısı veriliyor. İşlemden hemen sonra hasta günlük hayatına devam edebiliyor. Hamile ve emziren hastalar dışında, selülit problemi olan herkese uygulanabilir.

Bu meselenin yazı kışı olmaz Selülite yeni teknoloji darbesi

SONBAHAR ALIŞVERİŞ LİSTESİ

Beyaz oversize bir gömlek olmazsa olmazlar arasında. Jean konusunda bu sene her şey açık ve net. Yüksek bel ve boru paça jean’ler bu senenin favorisi. Paçalar artık uzadı, ayakkabının yalnızca ucu gözükecek, unutmayalım. Ayakkabılar, geçen sezonla aynı kabalıkta.

Haberin Devamı

Şirin babetlerinize bir süre daha el sallayın. Çanta konusuna gelirsek, yumuşacık çantalar gözdemiz. Boyutu ne olursa olsun ama kaba durmasın. Altınıza jean giydiniz diye üstünüze de jean ceket giymekten korkmayın. Aksine mutlaka deneyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder