Dilara Doğan Bu mevsimde ne giyilir?
HABERİ PAYLAŞ

Bu mevsimde ne giyilir?

BEYAZ GÖMLEK BÜYÜSÜ

Beyaz gömleğin vakti yoktur, zamansızdır. Yazın bikini ve mayoların üzerine yakıştığı gibi sonbaharda crop üstlerle şıklığa boyut atlatıyor.

Bu mevsimde ne giyilir

SIRA TURUNCUNUN

Yeşil, bayrağı turuncuya devretti. Sonbahar ruhuna sonsuz uyumlu bir renk. Eylül ayını turuncusuz kapatmayın.

Bu mevsimde ne giyilir

BÜYÜK ŞORTLAR

Kalıbı geniş, uzun şortların özellikle beyaz rengi sonbahara çok yakışıyor. Başlarda çoğunluğun önyargılı olduğu bu modelleri bu sezonda herkesin üzerinde göreceğiz.

Bu mevsimde ne giyilir

MUHTEŞEM TAKIMLAR

Oversize takım elbiselerin her rengi, spor ayakkabılarla birlikte muhteşem oluyor. Günün her saatine uygun bir kombin önerisi…

Haberin Devamı

Bu mevsimde ne giyilir

KEŞİF

SÜRDÜRÜLEBİLİR DÜNYANIN YENİLİKÇİ MÜCEVHERİ

Pandora, 2025 itibarıyla yüzde 100 geri dönüştürülmüş metallere yönelerek karbon ayak izi, su kullanımı ve diğer olumsuz çevresel etkileri azaltmayı ve tedarik zincirinin tüm aşamalarında, mağazalarda ve ofislerde karbon emisyonunu sıfıra düşürmeyi hedefliyor. Yenilikçi tasarımlarıyla bilinen Pandora, Moments koleksiyonuna charm’larını sergileyebileceğiniz yepyeni seçenekler eklemeye devam ediyor.

GLOBAL MARKA ELÇİSİ OLDU

Dünyanın ilk tesettürlü top modeli Halima Aden, 10 ay önce, kendisini dini inançlarından taviz vermeye zorladığı gerekçesiyle modelliğe ve podyumlara veda etmişti. Aden, Türkiye’den çıkan global moda markası Modanisa’nın davetini kabul etti. Moda dünyasının ünlü ismi, iki yıl boyunca Modanisa Global Marka Elçisi olarak milyonlarca Müslüman kadına ilham vermeye devam edecek.

Bu mevsimde ne giyilir

Sıradaki haber yükleniyor...
holder