Dilara Doğan Bu yaz nude bej rüzgarı esecek
HABERİ PAYLAŞ

Bu yaz nude bej rüzgarı esecek

2019 yaz sezonunun en trend rengi seçildi. Dünyaca ünlü markaların defilelerinin odak noktası oldu. Ayakkabısı, çantası, ceketi, pantolunu, ruju işte karşınızda nude bej. Nude, ten rengi demek.

Peki ya kimin teninin rengi? Birden fazla ten rengi var dünya üzerinde. Zamanında bununla ilgili bazı tartışmalar çıkmıştı. Nude akımının tek bir tonla ilerlemesine dayanamayan firmaların başında Christian Louboutin geliyor.

Louboutin beş farklı tondaki Nude ayakkabı koleksiyonunu 2013 senesinde tanıttı. Marka bu adımıyla bütün ırklardan kadınları kucakladığını, hepsinin hizmetinde olduğunu gösterdi. Ve sonrasında devamı geldi. Tüm markalar sırasıyla nude rengin bin bir tonunu döktü ortaya.

Haberin Devamı

Bu yaz nude bej rüzgarı esecek

GİYİNİK AMA ÇIPLAK GİBİ

Dönem dönem popüler oldu ama şimdilerde altın çağını yaşıyor. Bizim starlarımız başta olmak üzere, hiçbir şeyden eksik kalmayan Hollywood kızları da tüm dolabını nude dizmiş durumda.

Kırmızı halıdan tutun gündelik yaşamlarına kadar her taraflarından nude fışkırıyor. Çünkü öylesine farkındalar ki biraz klasik, fazlasıyla seksi, oldukça kusursuz ve bir o kadar da zamansız durduğunun...

Bu yaz nude bej rüzgarı esecek

Özellikle “Nude bir ayakkabı alsanız iyi olur” demiyorum, almak zorundasınız! Her kombini kurtarır, boyu uzatır. Özetle saymakla bitmiyor marifetleri. Baştan aşağı nude benim favorim. “O beni çok sıkar” dersen, neon bir renkle ya da desenli bir şeylerle kombinle.

Neonun cafcafı, desenin o boğan görünümünü bir anda nötrleyecek. Dolabınızın dengesi olacak yani. “Acaba çok mu fazla oldu?” diye düşündüğünüz her kombininizi kurtaracak. Ah sen yok musun sen, cankurtaran nude! Giyinik ama çıplak gibi, var gibi ama yok gibi, sportif ama parizyen, modası hiç geçmeyeceklerden... Benden söylemesi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder