Dilara Doğan Bu yazın dillere destan parçaları
HABERİ PAYLAŞ

Bu yazın dillere destan parçaları

MAVİ ELBİSENİN GÜCÜ

Love on Friday’in bu elbisesi, özellikle bu rengi herkesin üzerinde görüldü. Oyuncular, şarkıcılar, blogger’lar teker teker giydi. Elbisenin şöyle bir özelliği var. Saç rengi, ten rengi, vücut ölçüsü fark etmeksizin giyen her kadına yakışıyor.

Bu yazın dillere destan parçaları

BATİK HER YERDE

Karantina döneminden batik bir şekilde çıktık diyebiliriz. Aldık boyaları elimize, beyaz tişörtlerimizi batırdık içine. Ben batik deseni çok seviyorum. Şimdilerde birçok marka batik kaftanlar, şort tişört takımlar çıkardı. Yalnızca kıyafet değil tabii. Tırnaklar da batiklendi.

Haberin Devamı

Bu yazın dillere destan parçaları

GİYMEYEN KALMADI

Kısa tişörtler son dönemin en kurtarıcı parçaları arasında. Jean şort, etek, pantolon her şeyin üzerine iyi gidiyor. Bu yaz dünyaca ünlü marka Alexander Wang’in 1300 liralık kısa tişörtü, ünlü isimlerin gözdesi oldu. Beyaz ve siyah olmak üzere iki rengi olan bu tişörtün düz beyaz modellerden tek farkı, üzerinde yazan markası.

Bu yazın dillere destan parçaları

BU KOLYELER VE ŞAPKA DEMİRBAŞ

Tiffany & Co’nun 100 bin liralık kolyesini takmayana küsüyoruz artık. Aynı şekilde dior kolyeler ve bucket (kova) şapkaları da… Bu yaza, bu aksesuarlar ciddi şekilde damgasını vurdu. Bugün modayı takip eden hangi kadının dolabını açsanız, bunları göreceksiniz.

Bu yazın dillere destan parçaları

ÜNLÜLERİN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Sagaza tasarımcısı Zelia Kaçar ve İlknur Şeref’in ortak çıkardıkları koleksiyonu da tatil bavullarının olmazsa olmazı haline geldi. Bu parçalar hem iddialı oluşuyla hem de rahatlığıyla herkesin ilgisini çekti. Romantik ve pastel tonların birleşiminden oluşan koleksiyon güçlü bir şekilde ilerliyor.

Bu yazın dillere destan parçaları

MEŞHUR HASIR ÇANTA

Kapısında “Loewe’nin 3 bin liralık meşhur hasır çantasına sahip değilseniz bu plaja giremezsiniz” yazısının asılı olduğu bir plaj görmedik ama görürüz yakında. Kabul edelim, çanta güzel ama kara borsaya düşünce de pek havası kalmıyor.

Bu yazın dillere destan parçaları

PANDEMİ SONRASI ESTETİK

Estetik Cerrahı Ozan Özcan merak edilenleri cevapladı.

Pandemi, estetik dünyasını nasıl etkiledi?

Yoğun metropol yaşamında kendini ihmal eden herkes, bu süreçte kendine yatırım yapmaya karar verdi. Gerek ruhsal gerek fiziksel yatırımların estetik sektörüne olan etkisini görmeye başladık. Kaliteli bir yaşam sürmek isteyenler, daha sağlıklı ve genç görünen bir cilt ve vücut için sıkça bize gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Kapınızı çalan kişilerin psikolojilerini nasıl buluyorsunuz?

Artık daha bilinçli, ne istediğini bilen, birine benzemek için değil, kendisinin en iyi halini görmek isteyen bir kitle var karşımızda. Zaten ihtiyaçtan fazlası talep edildiğinde veya birine benzemek için yaptırılmak istenen durumlarda uygulama yapmaktan kaçınıyoruz.

Bizi bekleyen estetik trendleri arasında neler var?

Cilt kalitemizi artırmaya yönelik uygulamalar çok popüler. Cildimiz için geleceğe yatırım yapma fikri yaygınlaşıyor. Kök hücre tedavileri daha çok yaygınlaşacak. Erkek adaylarımız için ise ‘six pack’ dediğimiz, karın kası operasyonu daha yaygın hale gelecek.

KEŞİF

DOĞRU BİLİNEN BİR YANLIŞ DAHA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Yıllardır, tüm saç bakım ürünlerini, saçlarımızın diplerine sürersek saçımıza daha iyi geleceğine inandık. Saç tasarımcısı Ahmet Çoban ise bunun tam tersini söylüyor. Saçın en hasarlı bölgesine, yani uçlarına ne kadar iyi bakarsak, o kadar kaliteli saçlara sahip olacağımızı söylüyor. Saçın en eski yerinin uçları olduğunu düşünürsek, gerçekten de en çok bakıma uçların ihtiyacı var.

Haberin Devamı

Gelin artık, saçımızı iyileştirmeye uçlarından başlayalım. Ahmet Çoban “Saç, diplerinden kısa sürede uzuyor ama kırılarak koptuğu için uçlardan uzamıyor” diyor. Piyasada bu mantıkla hazırlanmış bir ürün ise Garage Organics’in hair balm’ı, bu haftanın hoş bir keşfi oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder