Dilara Doğan Bu yazın favori elbiseleri
HABERİ PAYLAŞ

Bu yazın favori elbiseleri

Ünlülerin ve moda blogger’larının bu yaz üzerlerinden çıkarmadıkları elbiseleri sizin için bir araya getirdim.

İşte karşınızda, 2021 yazını yarılarken en sık gördüğümüz elbiseler...

Bu yazın favori elbiseleri

ÇOK SEVİLDİ

Yaz tüm hızıyla devam ederken tüm ünlülerin üzerinde Sagaza elbiseleri görmeye devam ediyoruz. Yaz akşamlarının kurtarıcısı bu koleksiyonda renkli ve sonsuz dinamik elbiseler var. GiY VE ÇIK Love On Friday’in batik elbiselerini son dönemde herkesin üzerinde görüyoruz. Çabasız şıklık arayanlar için iyi bir tercih.

Haberin Devamı

Bu yazın favori elbiseleri

MODASI GEÇMEZ

Sade ve şık tasarımları ile bilinen Looks Great’in zebra desenli elbisesi sezonun tüm trendlerini barındırıyor. Modası asla geçmeyecek bu parçaya dolabınızda mutlaka yer açın.

Bu yazın favori elbiseleri

GELDİĞİ GİBİ TÜKENİYOR

Renk geçişi olan elbiseler bu yaz çok sevildi. Bu tarzın öne çıkan modeli ise Whenever Company’nin ince askılı degrade elbisesi. Duyduğuma göre bu elbise geldiği gibi tükeniyormuş.

Bu yazın favori elbiseleri

PAMUK ŞEKER

Eğlenceli modelleri ile tanınan Declara’nın yaz koleksiyonu tam bir pamuk şeker hissiyatı yaratıyor. Fırfırı ve rengi bol bu özgür tasarımlara rastlamaya başladık.

Bu yazın favori elbiseleri

RAHATLIK ÖN PLANDA

Renkli ve rahat elbiseler deyince akla direkt Oopscool gelir. Rahatlığından ödün vermek istemeyen kadınların üzerinde son dönemde sıkça bu markayı görüyorum.

Bu yazın favori elbiseleri

ÇİÇEK GİBİ

Tasarımları ve stil sahibi duruşuyla hayranlık uyandıran Selma Çilek’in tasarımları her sene boyut atlıyor. Bu yazın en sevilen çiçekli elbiseleri arasına girmeyi başardı bu model.

KEŞiF KUTU

MiLANO GENÇLiK iKSiRi

Bu aralar kimle konuşsam Milano Gençlik İksiri’nden bahsediyor. Medikal Estetik Hekimi Seran Göçer merakımı giderdi. Bu uygulama cildin nemini düzenleyen birçok madde, vitaminler ve antioksidanlar içeriyormuş. Milano Gençlik İksiri, cilde canlılık, nem ve elastikiyet kazandırarak, doku onarımı ile cildin yenilenmesine de katkı sağlıyor. Cilde anında yaşlanma karşıtı bir efekt veriyor. Gerçek bir iksir diye ben buna derim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder