Dilara Doğan Çağımızın hastalığı
HABERİ PAYLAŞ

Çağımızın hastalığı

Hande Ataizi, Kendall Jenner’ın fotoğrafını kendiymiş gibi Instagram hesabında paylaştı. Kendisine en benzeyen pozu bulmuş ve bunu bize yutturacağını düşünmüş. “Çok akıllı arkadaşlara açıklama yapayım fotoğraftaki kişinin kim olduğunu biliyoruz” demiş olsa da bir umut şansını denedi. Bu durum çağımızın hastalığı. Birçok kişi, kendine benzediğini düşündüğü insanların suratının az göründüğü fotoğrafları kendiymiş gibi paylaşıyor. Acil şifalar dileyelim. Hande Ataizi’nin güzelliğinin böyle numaralara ihtiyacı yok.

Haberin Devamı

Çağımızın hastalığı

HER ŞEY YOLUNDA

Beren Saat’in kıvırcığı bol enerjisine hayran oldum. Kendisini ilk kez pozitif ışıklar saçarken görüyorum. Bikinisi ve Kenan Bey’le ilişkisi şahane. Süt beyazı tenini güneş ışınlarına sunmadan önce bolca kremlenmesini tavsiye etmekten başka diyecek sözüm yok. Her şey yolunda görünüyor.

Çağımızın hastalığı

SONSUZ SEKSİ

Rihanna, New York gecelerinde görüldü. Stiliyle sosyal medyayı salladı. “Çuval giyse yakışır” dedikleri bu olsa gerek. Neon yeşil transparan gömleği pürüzsüz tenine muhteşem yakışmış. Bu saçın yakışacağı kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Biz yaptırsak bakkal Ali Amca oluruz. Rihanna yapınca sonsuz seksi oluyor.

Çağımızın hastalığı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder