Dilara Doğan Değişim onun için bir ek gıda
HABERİ PAYLAŞ

Değişim onun için bir ek gıda

Ceylan imaj değiştirdi” cümlesini “Dilara kalk, yerine yat” cümlesinden daha çok duyuyorum. Halk müziği sanatçısı Ceylan, bu dünyaya imaj değiştirmek için gelmiş. Herkesin bir dünyaya geliş nedeni var nihayetinde. Kendisi bu hafta, 2020 kışa giriş görünümüyle katıldı aramıza. Denemediği burun modeli, dudak kalınlığı, saç rengi, kirpik uzunluğu, kaş kalınlığı kalmadı. Ceylan Hanım, değişimden beslenen bir sanatçı. Değişim onun için bir ek gıda. Değişmemek ise can sıkıcı. Her sabah aynı Ceylan’a bakarak dişini fırçalamak istemiyor. Haklı! Ayda bir ‘bambaşka biri olmak’ sorun değil de günlüğe dönerse sıkıntı.

Haberin Devamı

Değişim onun için bir ek gıda

KONUM AT GELELİM HALSEY

Amerikalı şarkıcı Halsey, İstanbul’a geldi. Sarmasını, mantısını yedi, menemenli, kuymaklı kahvaltısını etti. Üzerine Türk kahvesini içti. Fallar bakıldı. İş makinesi izleyen dayıların, pencere modeli, kedi izleyen teyzeler gibi camdan kedileri izledi, fotoğraflarını çekti. Fotoğraflarının altına Türkçe yazılar yazdı. Eminim ki daha yapmadığı çok şey var. Hesap ödemek için kavga etmiş midir? Tanıdığı birini görünce, üstüne araba sürmüş müdür?

Simit ayran ya da kola çekirdek yapmış mıdır? Kirlenmiş araba camına “Beni yıka” yazmış mıdır? Ağaçlara, banklara adını yazmış mıdır? Çakmakla gazoz kapağı açmış mıdır? Çayı bitince “Daha içmiyorum” anlamına gelen kaşığı, bardağın üzerine koymuş mudur? Hiç sanmıyorum. Bunları yapmayan “Türkiye’ye geldim” demesin. Sarma ve mantıdan ibaret değiliz biz. Daha yaratıcı rehberler bulalım seyahatsever, dünyaca ünlü ünlülerimize.

Değişim onun için bir ek gıda

DÜŞÜK BÜTÇELİ DUDAK DOLGUSU

Simge Sağın’ın hem kendisini hem şarkılarını çok beğeniyorum. Yetenekli, becerikli hoş bir kadın. Instagram’ındaki seksi pozları insanın ufkunu açıyor. Açıldıkça açılasım geliyor. Tüm bunlar bir yana, Simge Hanım’ım dudaklarıyla başı dertte gibi geldi bana. Bu hafta bir story attı. Aklım kaldı. Rujunu, kaşlarından başlayarak sürse daha doğal bulabilirdim.

Dudak dolgusu yerine, rujla dudak kalınlaştırmak düşük bütçeli bir eylem ve seveni çok. Acayip kötü göründüğünü bir tek ben düşünmüyorum diye düşünüyorum. Dudak çizgisinin, hafifçe üzerinden bir hat vermek, pek tabii normal ama kalemle yeni bir dudak çizmek pek anormal. Ya dolgu yaptıralım ya da diğer fotoğraflardaki gibi doğal bırakalım derim ben. Yine de siz bilirsiniz.

Haberin Devamı

Değişim onun için bir ek gıda

Sıradaki haber yükleniyor...
holder