Dilara Doğan Dert yok, tasa yok
HABERİ PAYLAŞ

Dert yok, tasa yok

Pandemi yorgunları soluğu Maldivler’de almaya devam ediyor. Neden yoruldukları hakkında da en ufak bir fikrimiz yok. Onun dışında kaygı yok, yağmur yok, maske yok ve en önemlisi vize yok. Deniz var, kum var, güneş var, bikini var. Bu hafta da Dila Tarkan’ın ve Ebru Şallı’nın Maldivler’deki videoları ve fotoğraflarıyla adaya düşmüş kadar olduk.

Dert yok, tasa yok

KALP KRİZİ GARANTİLİ MARKET STİLİ

“Rihanna müziği bıraktı” cümlesini henüz duymadık fakat bıraktığına olan inancımız tam. Kendini kozmetik ürünlerine adadı ve bizi müziğinden mahrum bıraktı. Markete giderken basına yansıyan fotoğraflarına rastladım, özlemim kabardı. Müthiş karışık ama acayip iyi görünüyor. Bu market stili pek yakında taklit edilir.

Haberin Devamı

Dert yok, tasa yok

YENİ MUTFAĞINIZDA SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ

Çağla Şıkel, yeni mutfağından fotoğraf paylaştı. Mutfak değil resmen üç oda bir salon. Sağlıklı beslenen birinin bu kadar mutfak dolabına ihtiyacı olduğunu hiç düşünmezdim. Genelde mutfakta en fazla yeri karbonhidratlar ve abur cuburlar tutar. Çağla Şıkel’e spor sütyeni ve taytıyla mutfağında çılgınlarca avokado ve yulaf yiyebileceği günler diliyorum.

Dert yok, tasa yokDert yok, tasa yok

Sıradaki haber yükleniyor...
holder