Dilara Doğan Dünden bugüne kanayan gözler
HABERİ PAYLAŞ

Dünden bugüne kanayan gözler

Dünden bugüne Serenay Sarıkaya’nın zevki epey değişmiş. Stil anlamında acayip boyutlarda aşama kaydetmiş. Gözlük zevki birazcık zorladı beni. Instagram’ında 2013 yılına kadar indim ama sorun bi’ nasıl indim. En son taktığı, deniz gözlüğüne benzer gözlükleriyle herkes dalga geçti. Şu an içinde bulunduğu tarza uygun diye düşünüyorum ben. Serenay Sarıkaya’nın 2020 yılında stil anlamında gelmiş olduğu nokta fazlasıyla iç açıcı. Bu gözlük, bu iç açıcılığın tam olarak hangi noktasında devreye girmiş, onu bulamadım.

Haberin Devamı

Dünden bugüne kanayan gözler

Ve şunu düşündüm “Acaba maske olmasaydı, Serenay tüm yüzü açıktayken yine bu gözlüğü takabilir miydi?” Nedense takmazdı gibi geliyor. Biricik medikal maskelerimizin tüm kusurları örttüğü yetmiyormuş gibi bir de bizi virüsten koruyor. Gidip hemen bi’ 100’lük paket daha alacağım.

Dünden bugüne kanayan gözler

ÖZ GÜVEN BÖYLE BİR ŞEY İŞTE BACIM

Seda Sayan, bu hafta Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdi. Daha işlem yeni bitti, doktor makası elinden bırakır bırakmaz Seda Hanım video çekti. “Helal olsun” demekten başka diyecek bir şeyim yok. Bu ameliyatları olup, ameliyat ödemlerinin geçmesini bekleyip sanki doğalında güzelleşmiş gibi ortalara dökülen ve yaptırdığı şeyleri inkar edenlerden olmadı hiçbir zaman.

Gerek var mıydı yok muydu kısmı bizi hiç ilgilendirmez. Seda Abla yaptırıyorsa vardır bir gerekçesi. Sırada diğer bir takdirlik olay. Komedyen Sefa Doğanay, Seda Sayan taklidi yapmaya bayılıyor. Karşısına böyle bir görsel gelmiş, durur mu? Hemen aynı pozu verip. Altına “İp askı yaptırdım bacım” yazdı. Seda Sayan, fotoğrafın altına gülücükler gönderip “Çok güzel olmuş” cevabını verdi. Ve o an gerçekten gülümsediğine eminim. Öz güven işte böyle bir şey bacım. Sıradaki operasyonu ivedilikle bekliyorum.

Dünden bugüne kanayan gözler

KAFANA DERT DEĞİL DIOR TOKA TAK

Bu hafta Dior’un yeni sezon defilesi yapıldı. Kimileri yakından kimileri Dior hesabının canlı yayınından izledi. Çantalar, kazaklar, ayakkabılar, of ki ne of yani... Defileyi izlemeye giden yabancı blogger’ları inceleme altına aldım. Hepsi çekmiş, dolapta Dior’a ait ne varsa, gelmiş. En çok içim neye acıdı hemen söyleyeyim. Dior’un tokalarına ve şapkalarına o kadar paralar dökülmesine. Görsellerde gördüğünüz tokaların tanesi 3 bin lira. Şapkaların en ucuzuysa 6 bin 200 lira civarı. Kafanıza hiçbir derdi takmayacaksınız bu devirde, yalnızca Dior şapka ve toka takacaksınız dostlar.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder