Dilara Doğan Elbet bir gün kavuşacağız
HABERİ PAYLAŞ

Elbet bir gün kavuşacağız

Haberin Devamı

Pantolon ceket takımı

Bu yıl ilkbahar sezonunu yaşayabilseydik, pantolon-ceket takımları sezona damgasını vuracaktı. Olmadı! Onun yerini eşofmanlarımız, spor taytlarımız ve rahat tişörtlerimiz aldı. Evinde şık hissetmek için giyinip, kuşanan birkaç Instagram profilinde rastladım bu takımlara. Özellikle toprak tonları favorim.

Elbet bir gün kavuşacağız

İşçi tulumları

Tulum herkese yakışmaz ama yakışana da muhteşem olur. 2020 ilkbahar trendleri arasında jean kumaşından renkli tulumlar bizleri selamlamıştı. Kavuşmak mümkün olmadı. Ama eminim içinizde bu tulumlardan alanlar vardır. Sonbahara da çok yakışacaktır, vazgeçmeyin.

Uzun romantik elbiseler

Uzun kollu, yakası önlük gibi olan uzun elbiseleri es geçmek zorunda kaldık. Havalar bir anda 30 dereceyi buldu. Artık rahat, uçuş uçuş elbiselerle devam edeceğiz yola. Evde durmaktan rahatlığa alıştık. Ayakkabı giymek bile zor geliyor değil mi?

Elbet bir gün kavuşacağız

Jean ceket havası geçti gitti

Havaların ısınmasıyla ortaya çıkan jean ceketlerimiz bu sene dolabımızdan hüzünlü hüzünlü el salladı bize. Bu gerçek bir dramdır. Her sene tam olarak beklediğimiz dönem, jean ceketlerimizi sırtımıza atıp yeni yeni ısınan havanın tadını çıkarırdık... Hayal etmek serbest! Beyaz tişört, rahat bir etek ya da pantolon, jean ceket, savrulan saçlar, hafif gıdıklayan bir rüzgar...

Kargo pantolonlar

Asi ruhların bir numaralı tercihi kargo pantolonlar. Beyaz gömlekle de pek yakıştırırım. Sezona güçlü giriş yapmak isteyenlerin tercihi kargo pantolonları yaz sıcağında giymek pek mümkün olmayacak. Ama dolabınızda hazırda beklesinler, elbet bir gün kavuşacağız!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder