Dilara Doğan Elbise dosyası açılsın
HABERİ PAYLAŞ

Elbise dosyası açılsın

Kombin derdi yok, giy ve çık. Püfür püfür, efil efil, minicik elbiselerle yaz çok güzel. Hadi gelin bu yazın trend elbiselerini ünlü isimlerin üzerinde yorumlayalım.

Buse Terim

PEMBE ÖNEMLİ

Buse Terim Bodrum’da yazın tadını çıkarıyor. Kendisi günde en az üç kombin yapıyor. Sabah spor, öğlene doğru rahat, akşam içinse şık parçalar tercih ediyor. Bu sezonun en trend rengi pembe, Buse Hanım’a çok yakışmış. Böyle büzgülü elbiseler vücudu iyi gösteriyor. Taşlı düğmeler ise elbisenin bonusu. Altına sandalet bile giyse olurdu. Her yola gelir bu elbise.

Haberin Devamı

Dila Tarkan

BATİK ÇOK TREND

Batik, bu yazın efsanevi trend’i. Dolabımı geçen gün bir açtım her şey batik. Ne ara böyle oldu anlamadım. Dila Tarkan’ın elbisesini de görsem kesin alırdım. Özellikle elbiseyi kullanış biçimine bayıldım. Beyaz bilekli spor ayakkabılarıyla süper olmuş. Yaz akşamları için büyük kolaylık. Saçlar da ıslak, tam bir yaz akşamı, ohhh rahatsan senden güzeli yok.

Ceylan Çapa

BEYAZ MELEK

Ceylan’ın pozitif enerjisi giydiği her şeyin önüne geçiyor. İşte en çok bunu seviyorum. Resmen yaşayan bir fotoğraf. Beyaz jean kumaş elbisesi de sezonun gözde modellerinden. Sezonun dediğime bakmayın, bu modelin modası hiç geçmez. Gördüğünüz yerde kapın mutlaka. Gidemeyeceğiniz yer yok bu görünümle

Deren Talu

DESEN DETAYI

Deren Talu, kendi iddiasının önüne geçmeyen kıyafetler tercih ediyor diye düşünmeye başladım. Ne giyse yakışıyor evet ama ufak bir numara olsa fena olmazdı. Desenini de pek sevmedim. Elbisenin ‘giy, çık’ rahatlığına çok kapılmayalım, mutlaka tarzımızı konuşturan bir iki şey ekleyelim bence.

Ece Sükan

HEP COOL

Derin V dekoltesi kalbimin gözdesi. Hele bu dekolteye bronz ten ve beyaz renk eşlik ediyorsa muhteşem oluyor. Ece Sükan’ı hiçbir zaman yanlış tercih yaparken görmedim. En olmaz şeyleri karıştırsa bile her zaman kusursuz görünmeyi başarıyor. Bu sefer risksiz ama baştan aşağı cool. Hele saçına bayıldım. Biz yapsak “İnek yalamış” derler. Bu tarz elbiseler tam olarak böyle ayakkabılarla giyilmeli. Topukluyla falan deneyip çileden çıkarmayın bizleri.

Haberin Devamı

KEŞİF

Malumunuz, etrafımız kaslı karınlarla doldu taştı. Yemeğe düşkünler de işini photoshop’la görüyor. Öğrendiğime göre spor salonundan çıkmışçasına kaslı ve estetik bir vücut artık hayal değil. Cutera TruSculpt Flex ile kaslarınızı kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Estetik Cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu, Cutera TruSculpt Flex’i anlattı. 4 Nedir? Dünyanın konuştuğu kas tasarımında son teknoloji olan Cutera TruSculpt Flex başta karın, bel, kol ve basenler olmak üzere 45 dakikada 4-6 seansta sizi istediğiniz vücuda kavuşturan bir tedavi.

4 Ne Yapar? Sporla ve diyetle yapamadığınız kasları estetik bir biçimde yaklaşık bir aylık sürede görünür hale getirir. Eşsiz çok yönlü teknolojisiyle crunch, squat ve twist hareketlerini, kaslarınıza yoğun seviyede yaptırarak üç tedavi seçeneği sunar. Aşırı kilolu olmayan herkes truSculpt Flex tedavisinden faydalanabilir. Eee ne diyelim? Hayırlı olsun kaslarınız...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder