Dilara Doğan En favori blogger stilleri
HABERİ PAYLAŞ

En favori blogger stilleri

Bloggerlarımız trend olan her şeyi ertesi gün stillerinde uygulamayı başarıyor. Yani dün moda olan her şey ertesi gün onların evinde oluyor. Birbirinden havalı pozlarla üzerindekileri konuşturuyorlar. İşte tam olarak yaz modasını yansıtan, en beğenilen kombinleriyle karşınızdalar.

Hazal Ece Yüceer

Çabasız şık

Hazal’ın profilinden beğendiğim kombini seçmekte çok zorlandım. Hepsi birbirinden cool ve güzel. Ne giyse yakıştırmış. Ne giyse bir hoş olmuş. Mini şortu, hacimli, fırfırlı turuncu üstü bronzluğuna çok yakışmış. Dertsiz, tasasız, rahat ve şık bir kombin önerisi.

Haberin Devamı

En favori blogger stilleri

Ece Tuncel

Ah bu çanta!

Ece trendleri yakından takip ediyor. Keten, toprak tonlarındaki şortu, bu renge en çok yakıştırdığım beyaz gömleği ve bronz teniyle tam yaz akşamı ruhunu yansıtıyor. Bu renk tonlarını ona çok yakıştırıyorum. Hele o dillere destan Bottega çantası, tam olarak bu kombin için yaratılmış.

Duygu Özaslan

Etek büstiyer sezonun gözdesi

Duygu Özaslan’ın geçtiğimiz günlerde plajda çekilmiş fotoğrafları epey konuşuldu. Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla, kameralara yakalandığı fotoğraflar arasında ee tabii biraz fark vardı. Bu fotoğraf photoshop’lu mudur bilmem ama üzerindeki çok yakışmış. Etek-büstiyer takımlar bu yaz çok moda. Hem deniz kenarında hem akşam dışarı çıkarken kurtarıcı bir tercih. Halka küpeler zaten olmazsa olmazımız artık. Kırmızı ruj da bu görünümün tuzu biberi olmuş.

Damla Altun

Dolabın vazgeçilmez tonları

Bej, krem, beyaz. Bu üçlü tam olarak Damla’nın tonları. Kuş gözü büstiyeri, hasır çantası, gözlük çerçevesinin kıyafetine olan göndermesini çok sevdim. Sezon hit’i büstiyerleri en çok böyle pantolonlarla yakıştırıyorum.

Danla Bilic

Öteki adı iddialı

Her daim iddialı bir Danla var karşımızda. Cesur, cüretkar, asi ve daha bir sürü şey. Elbisesini derin dekoltesi, güneşten yeni yanmış kırmızı teni ve çapkın bakışlarıyla “Ben buradayım” diyor. Elbisenin kol oyuğu biraz fazla dursa da iyi taşımış. Elbisesinin belindeki detay iyi ki var. Çünkü bu tarz elbiseler bazen hamile elbisesi gibi durabiliyor, öyle durmamış.

Haberin Devamı

En favori blogger stilleri

Tuana Yücel

Hoş bir uyum

Tuana’nın kusursuz fiziğine bisikletçi şortu çok yakıştırdım. Herkes istediğini giyme özgürlüğüne sahip ama bu şortlar ince ve uzun bacak istiyor, kabul edelim. Siyah şortu, hayvan baskılı gömleğinin duruşu, içine tercih ettiği bralet kısacası bütün olarak iyi duruyor. Güzel ve kolay, ulaşılabilir bir kombin önerisi.

Sibil Çetinkaya

Pembe ve turuncu başbaşa

Sibil’in elbisesini ondan birkaç gün önce Burcu Esmersoy giydi. Elbiseye bayıldım hatta Burcu Esmersoy’da görünce “Bu elbise esmer birine acayip yakışır” diye içimden geçirmiştim. Sonra Sibil giydi. Pembe ve neon turuncunun birbirlerine hiç bu kadar yakışacaklarını düşünmemiştim. Bu ikiliyi kombinlemeyi sıklaştıralım. Sibil’in elbiseyi parlak lila Dior çantayla kombinlemesi de ayrı bir hayranlık yarattı üzerimde.

Rachel Araz

Modanın eğlenceli yüzü

Eğlenceli ruhu, içini dışına tamamen yansıtışına bayıldığım bir isim Rachel Araz. “Yok artık” dediğimiz tüm trendleri bir bir uyguluyor. Ve dünyaca ünlü markaların yeni çıkardıkları tüm trend kıyafet ve aksesuarları onun üzerinde anında görüyoruz. Kendisine hepsini yakıştırıyor. Sarı elbisesi sezonun tam olarak gözdesi. Elbisenin mavi çiçekleri, lacivert küpesi, çantası her şeyiyle müthiş. Gerçek bir yaz akşamı. Sarı zaten bu yazın kalbi, canı ciğeri. Fırfırlı bir elbiseyle birleşince de tadından yenmiyor.

Haberin Devamı

En favori blogger stilleri

Sıradaki haber yükleniyor...
holder