Dilara Doğan En güzel paylaşım
HABERİ PAYLAŞ

En güzel paylaşım

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün en güzel sosyal medya paylaşımı, Van’da öğretmenlik yapan Hulusi Çakır’ın, Kadınlar Günü için öğrencilerinin saçlarını yaptığı fotoğraflar ve videolardı. Çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyor. Öğretmeninizin sprey boyalarla saçlarınızı renklendirdiği boyalar kadar renkli hayatlarınız olsun geleceğin güçlü ve başarılı kadınları. Ve sen ne harika bir öğretmensin Hulusi Çakır...

En güzel paylaşım

SAFİYE HANIM SİZ MİSİNİZ?

Safiye Soyman, bir mücevher markasının yüzü oldu fakat bu yüz Safiye Hanım’a mı ait orası şüpheli. Gösterişli mücevherlerinden çok gözler Safiye Hanım’ın yüz hatlarına, siyah saçlarına ve kirpiklerine kayıyor. Müthiş sevimli bir kadın olduğu için yaptığı her şey güzel geliyor. Bu fotoğrafa yapılan Safiye Kardashian yorumlarını okuyor mu acaba? Okuyorsa gülüyor mu?

Haberin Devamı

En güzel paylaşım

BÖYLE JEST GÖRÜLMEDİ

Bu hafta Murat Boz’un doğum günüydü. Murat Boz’un hayranı Tuğba Duran, YouTube’da bir video yayınladı. Videonun başlığı ‘Sen iyi ki doğdun Murat (Murat Boza Jest)’ . Eminim birçoğunuz izlemişsinizdir. Büyük emeklerle hazırlanmış ama istemsiz şekilde güldürüyor insanı. Bu kadar efor sarf etmeye gerek var mıydı bilinmez. Ne büyük aşk!

En güzel paylaşım

BU TAYT MODA OLUR

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’nın ‘deli kızın çeyizi’ kombiniyle paylaştığı fotoğraflar gündem oldu. Saçı, makyajı, cildi, bakışları muhteşemken alt tarafına elimle kocaman bir çarpı atmak istedim. Dergi çekimi için bile olsa göz kanatan bir rüküşlük. Gel gör ki ne yapsa trend oluyor. Bu taytı yakında birçok kişi dener. Demedi demeyin.

En güzel paylaşım

Sıradaki haber yükleniyor...
holder