Dilara Doğan En güzelini hak eden annelerimize
HABERİ PAYLAŞ

En güzelini hak eden annelerimize

Anneler Günü'ne sayılı günler kaldı. 8 Mayıs yaklaştıkca “Ne alsam” telaşı sardı dört bir yanımızı. Ne alırsak alalım onların yüzündeki mutluluğa sebep olmak paha biçilemez... Bir gün değil her gün mutlu olsun anneler.

En güzelini hak eden annelerimize

ŞIMARTAN BİR GÜN

Tüm saatleri kendine adayacağı bir gün hediye edin annenize. Cilt bakımıyla başlayıp hamam ve masajla sona ersin. Kendini şımartmak annenize iyi gelecek.

HUZUR KÖŞESİ YARATIN

Evin bir köşesinde annenizin huzurla kahve içip kitap okuyabileceği bir alan yaratın. Duvarlarda ilham veren sözler olsun, yeni koltuğunda arkasına yaslanınca günün tüm yorgunluğunu üzerinden atsın.

Haberin Devamı

KOKUSU BİLE YETER

Annelerin kahve seansları hiç bitmez. Kahve günlerini güzelleştirecek atıştırmalıklar, yeni nesil kahveler ve fincan takımlarıyla bir kahve kutusu tasarlayın.

AVM’DEN DEĞİL VINTAGE BİR BUTİKTEN

AVM’den hediye almak yerine vintage ürünler satan mağazaları gezin. Karşınıza dünyaca ünlü markaların bile çıkabileceğini unutmayın. Dünyada şu an bir tane kalmış, benzersiz bir ürünü annenize hediye etmek onu çok etkileyecek.

TAKI ZAMANSIZDIR

Takı klasik bir hediye gibi görünse de zamansızdır. Günümüzde birçok markanın kişiselleştirme bölümü bulunuyor. Öyle eşsiz bir parça seçin ki ömür boyu üzerinde taşısın.

DÖNEMİNİN SOKAK STİLİ

Sezonun trend’lerine uygun bir kıyafet almak yerine, annenize kendi dönemini hatırlatacak bir kombin yaratın. Onu giyince geçmişe gitsin, enerjisine enerji eklesin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder