Dilara Doğan En trend Instagram pozları
HABERİ PAYLAŞ

En trend Instagram pozları

Instagramsız bir hayat düşünemediğimiz şu günlerde dünyaca ünlü blogger’lar pozlarıyla bu sanal dünyaya yön veriyor. İşte bu pozlardan en sevilenler…

İKİZ KARDEŞLER

Sarah Tankel Ellis ve Philippa Ross

En yakın arkadaşınız veya kardeşinizle aynı kombinin farklı renklerini hatta tamamen aynı kombini yapabilirsiniz. Tek başına pozlardan sıkılanlara bir öneri.

En trend Instagram pozları

ÇÖMELİK DURUŞ

Leonie Hanne

Bir bacağınızı öne doğru uzatırsanız ve sizi çeken kişi kamerayı aşağıdan tutarsa müthiş uzun bir görünüm elde ediyorsunuz.

Haberin Devamı

En trend Instagram pozları

BAKMIYORMUŞ GİBİ

Brittany Xavier

İşte bu milli bir pozdur. Anneannesinden babannesine, teyzesinden halasına kadar her Instagram sayfasında mevcut.

En trend Instagram pozları

SAÇINI TUT

Negin Mirsalehi

Saçını cool bir biçimde bir elinle kavra ve seksi bir şekilde karşıya bak. Bu poz çok like alıyor benden söylemesi.

En trend Instagram pozları

ELLER BELDE

Alison Toby

Özellikle bol giymeye alıştığımız şu günlerde el belde pozları pek bir seviyorum. Elini beline koyarak en azından kaybolmuş bel hattını ortaya çıkarıyorsun.

En trend Instagram pozları

YÜRÜRKEN BENİ ÇEK

Lovisa Barkman

Ünlülerin sokakta yürürken kameralara yakalanma halleri olur ya işte tam olarak o pozlar gündelik yaşama indi.

En trend Instagram pozları

ZOOM ÇAĞINDA ESTETİK AMELIYATLAR ARTIYOR

Estetik cerrah Serdar Bora Bayraktaroğlu ile Zoom çağında artan ve değişen estetik ihtiyaçlarını konuştuk.

Görüntümüz ile duygularımız arasında neler yaşanıyor bugünlerde?

Son dönemde yapılan araştırmalar, saçını beğenmeyen bir kişinin tüm gününü mutsuz geçirdiğini söylüyor. Dijital çağın hayatımıza bu kadar girmesi ile oyunun kuralları da değişmeye başladı. Özellikle pandemi sürecinde dijital ortamlarda farklı bir yaşam modeli deneyimledik. Canlı yayınlar, video konferanslar, toplantılar ve eğitimler hayatımızın bir parçası oldu.

Hastalarınızla online şekilde görüşmeler yapıyor musunuz?

Tabii ki. Özellikle karar sürecinde olup ancak uzakta olan ya da evinden çıkmayı tercih etmeyen kişiler için ideal bir yöntem. Ön görüşme, hastanın durumunu görmek ve sorularını yanıtlamak açısından kolaylık sağlıyor. Zoom artık yeni bir trend. Zoom’un trend olması kendi tarzını da beraberinde getiriyor. O kadar gerçekçi bir platform ki geçenlerde bir arkadaşım Zoom görüşmesi öncesinde parfüm sıktığını söyledi.

Haberin Devamı

Zoom görüşmeleri sayesinde kendimizi daha çok görüyoruz aslında değil mi?

Özellikle iş ya da eğitim hayatındaki pek çok insan kendisini gün içinde daha fazla görüyor. Aslında selfie çağından bugüne kendimizi görmeye alışkındık. Ancak Zoom’da süreler daha da uzun ve selfie’den daha farklı. Psikologlar Snapchat ve selfie dönemlerinde de kişilerin kendi görünümlerine odaklanma hallerinin arttığını bize çok önceden söylemişti. Bunun sonucu artan cerrahi ya da cerrahi dışı uygulama isteklerinin nasıl arttığını bizler de zaten görüyoruz.

“Online görüşmelerde kendimi hiç beğenmiyorum” diyenlerin sayısı her geçen gün artıyor yani…

Zoom’daki ışıklandırma ya da bilgisayarın açısı kişinin kendisini gördüğü andaki duygularında çok etkili. Amerika’da bu tip uygulamaları kullanan bazı kişilerin gizli bir memnuniyetsizlik yaşadığı tartışması var. Görüşme esnasında sadece kendisini değil diğer katılımcıları da gözlemliyor ve bilinçsizce bir karşılaştırma yapıyor. Zoom çağı ile birlikte kişiler kendilerine dair değişim ve dönüşümlerde daha girişimci. Estetik ameliyat ya da uygulama düşünenlerin sayısında artış var. Kesin olarak karar vermeden önce iyice düşünmek gerekiyor. Doğallığın en büyük güzellik olduğunu unutmayın.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder