Dilara Doğan Eski aşkla yeniden
HABERİ PAYLAŞ

Eski aşkla yeniden

Jennifer Lopez, 17 yıl önceki aşkına geri döndü. Yer yerinden oynadı. Ben Affleck’le, Jennifer Lopez’in bu hafta basına fotoğrafları düştü. Ne yalan söyleyeyim ben ikisini hep çok yakıştırmışımdır. Hâlâ daha filmlerini izlerim. ‘Ex’ten next olmazcılar’ devreye girdi hemen tabii. Böyle giderse kısa sürede göze gelirler. Devir pandemi devri kimsenin sağı solu belli olmuyor. Eskiye de kayabilir gönül, yenisinden de sıkılabilir.

Eski aşkla yeniden

OTÇUL TASARIMLAR

Hindistanlı Neel Ranaut’un mizah dolu sayfasında kayboldum. Kendisine bitkilerden kıyafetler yapıyor. Hollywood starlarının gece elbiselerini kendince yorumluyor. Ve ortaya epey ilginç görüntüler çıkıyor. Favorim, Oscar töreninde Zendaya’nın giydiği Valentino elbisenin otçul versiyonu oldu.

Haberin Devamı

Eski aşkla yeniden

ONA YAKIŞIYOR

Rüküşlüğün kitabını Süreyya Yalçın’dan daha iyi kimse yazamaz. Bronzluk desen onda, kaynak saçlar desen onda, pırlanta parlaklığında dişler desen onda. Bu hafta Diesel çizmeleriyle Instagram’da arz-ı endam etti. Kolyesi, jean ceketinin üzerindeki her detay sonsuz demode ama ilginç bir şekilde ona yakışıyor. Ne de olsa bir zamanların stil ikonu...

Eski aşkla yeniden

OJE ZATEN CİNSİYETSİZDİR

Rapçi Lil Yachty, cinsiyetsiz oje markası çıkardı. Makyaj malzemesiydi, kremdi, şampuandı derken oje de geldi. Ojenin ‘cinsiyetsizlik’ stratejisi de güldürdü. Erkekler de kadınlar da sürebilir bütün ojeleri zaten. Üç kuruş kazanacağım diye şova gerek yok Lil Reis!

Eski aşkla yeniden

Sıradaki haber yükleniyor...
holder