Dilara Doğan Eşofmanlarımla geldim sana
HABERİ PAYLAŞ

Eşofmanlarımla geldim sana

Sokakları bir eşofman sevdası sardı gidiyor. Hiç şikayetçi değilim aksine çok memnunum. Hem rahat, hem trend inanmayacaksınız ama hem de şık. Bir dönem spor taytlarıyla doluydu gecemiz gündüzümüz. Şimdi o taytlar yerini eşofman altı ya da jogger pantolonlara bıraktı. Hadi tüm dünyayı saran bu trend’in en beğenilen kombinlerine birlikte göz atalım.

Eşofmanlarımla geldim sana

SPOR AYAKKABI ŞART DEĞİL

Emily kızımızın kapalı giyinme sorunu var ama eşofman modasına uymadan da yapamamış. Sütyeninin içine kıvırdığı tişörtüyle harika duruyor. “Beyaz bot ne alaka?” demeyin. Eşofman mutlaka spor ayakkabıyla kombinlenecek devri çoktan tarih oldu.

Haberin Devamı

TAKIM OYUNU

Takım eşofman pek sevmem ama beyaz olunca gözüme bi’ hoş geldi. Spor ayakkabılarına pek bayılmadım. Kendini gösteren sezonun gözde dev spor ayakkabılarından tercih edebilirdi. Böyle olunca pikniğe gidiyormuş gibi duruyor.

STİL SAHİBİ

Pembeyi hiç sevmem ama özellikle bu tonunu Gigi’ye yakıştırıyorum. Eskiden böyle giyinen birine yataktan çıkıp gelmiş muamelesi yapardık ama artık böyle sokağa çıkan birisi stil sahibi olarak yorumlanıyor.

BEYONCE KIZIMIZ DURUR MU?

Malum eşofman trend olmuş Beyonce kız durur mu? Hemen bir spor giyim firmasıyla iş birliği yaptı. Koleksiyonu çok beğendim, hemen gidip bu eşofmandan aldım. Beyonce kadar cüretkar olmanıza gerek yok. Basic bir tişörtle bile havalı duruyor.

ÇABASIZ ŞIKLIK

Ne giyse ölüp, bitiyorum. Bir insan eşofman takımıyla sokakta nasıl bu kadar şık olabilir! Çabasız şıklık buna denir işte. Bu tarz bir topukluyla giymek cesaret isteyebilir ama bazı şeyler bazı insanlarda öyle bir oluyor ki sebep arayasınız gelmiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder