Dilara Doğan Evde Sevgililer Günü şıklığı
HABERİ PAYLAŞ

Evde Sevgililer Günü şıklığı

Özel günleri evde kutlamaya bazılarımız alıştı bazılarımız ise alışmaya çalışıyor. Sevgililer Günü’nü “Nasıl olsa evdeyiz” diyerek pijamayla geçirmeyi düşünmüyorsunuz umarım. İşte size evde şık olmak için birçok seçenek.

KIRMIZI MİNİ

Kırmızı, Sevgililer Günü akşamının vazgeçilmez rengidir. Her kadının dolabında bu özel günler için kırmızı bir mini hazırda bekler. Hiçbir özelliği olmasa da olur. Dümdüz kırmızı bir elbise evde kutlanan bir Sevgililer Günü akşamına çok yakışacak.

EĞLENCELİ BASKILAR

Kalp baskılı kazaklar, tişörtler, eşofman takımları bu özel akşam için biçilmiş kaftan.

Haberin Devamı

Evde Sevgililer Günü şıklığı

HANIM HANIMCIK

Kırmızı kalem elbiselerin asilliği tartışılmaz. Dağınık bıraktığınız saçlarınız ve kırmızı elbisenizle kusursuz görüneceksiniz. Özellikle esmerlere bu elbise modeli çok yakışacak.

TAKIM OYUNLARI

Takım elbiseler sezonun en sevilen parçalarından. Özellikle koyu yeşil, gri ve kahve tonları epey beğeniliyor. Takımın ciddiyetini kırmak için, içine bir bralet tercih edin. Muhteşem etkileyici bir görünüm çıkacak ortaya.

BEYAZLAR İÇİNDE

Beyaz spor mini elbiselere bayılıyorum. At kuyruğu yaptığınız saçlarınız ve beyaz elbisenizle sevgiliniz gözlerini sizden alamayacak.

Evde Sevgililer Günü şıklığı

JEAN ŞIKLIĞI

Evde jean’le rahat etmem demeyin. En sevdiğiniz jean’inizin üzerine kısa bir üst tercih ederseniz hem rahat hem şık bir stil yakalarsınız.

SİYAHIN GÜCÜ

Beyler genelde kendini en şık siyahlar içinde hissediyor. En sevdiğiniz siyah gömleğinizi ve pantolonunuzu bu özel gece için değerlendirin. Minik kravat oyunları yapmayı da es geçmeyin.

Evde Sevgililer Günü şıklığı

YAZ GÜNÜ GİBİ

Evde olmanın en güzel yanı kabana ihtiyaç duymamamız. Tıpkı sıcak bir yaz akşamı gibi beyaz ve krem tonlarında giyinmek hem size hem sevgilinize iyi gelecek.

AKSESUAR DETAYLARI

Sevimli ve çılgın aksesuarlarla gecenizi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz. Kalpli taçlar, büyük şapkalarla, eğlenceli gözlüklerle bu geceye özgü unutulmaz fotoğraflar çıkacak ortaya.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder