Dilara Doğan Ex'ten next olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Ex'ten next olmaz

Paris Hilton ve Kim Kardashian dostluğu yıllar öncesine dayanır. Hatta Kim Kardashian’ın ünlü olmamışken Paris Hilton’un yancısı olduğu söylenir. Paris Hilton da bir röportajında “Kim’i ben ünlü yaptım” demişti. Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu. Sabahlara kadar partilemekten alıkoyamıyorlardı kendilerini. Ee tabii sonra klasik son oldu ve küstüler. Kim’in ünü, şanı, şöhreti, parası aldı başını gitti. Ex’ten next olmaz sözüne kulak asmayıp barışmışlar.

Eskiden taktıkları, o çirkin metalik Louis Vuitton çantalarını takıp fotoğraf paylaştılar. Buraya kadar her şey normal. Kim, fotoğrafı “Hayat boyu kankiler” yazarak paylaştı. Hayat boyu kanki asla olmadınız siz. Hemen barışıp, gaza gelip, kendinizi kandırmayın. Hande Yener’le Demet Akalın’lık bir durum seziyorum burada. Demet Akalın’ın olduğu yerde Alişan şart ama Paris’ime ve Kim’ime derhal bir Alişan bulunsun.

Haberin Devamı

Exten next olmaz

Çok biliyorsunuz

Geride bıraktığımız haftaya bir çocuğun doğum günü videosu damga vurdu. Doğum günü kızı, heyecanla pastasının mumlarını üflerken yanında duran arkadaşı ondan önce üflüyor. Doğum günü sahibi durur mu? Yapışıyor, mumu üfleyen arkadaşının saçına.

Bu videonun bu kadar ilgi görmesinin en büyük nedeni, pastayı üfleyen kızın, dayak yedikten sonra bile takındığı pişkin surat ifadesi. Herkes video’yu Instagram’ında paylaşıp kendince yorumladı. Olayı acayip psikolojik, felsefik, sosyolojik boyutlara çekenler de oldu tabii. Video’dan daha çok güldüm o yorumlara.

Herkes, her şeyin altından hayata dair göndermeli, derin anlamlar çıkarmaya bayılıyor. Eskiden “Çocuk işte” deyip geçilirdi artık geçilemiyor. Yok efendim hepimizin hayatında o pastayı üfleyen kızdan varmış, pastayı üfleyen kız, o pişkinliğiyle ileride çok kötü biri olacakmış. Çok biliyorsunuz!

Exten next olmaz

Karan'ın Etiler şıklığı

Fahriye Evcen ve oğlu Karan, Etiler’de bir cafeden çıkarken görüntülendi. Anne oğul spor şıklıklarıyla akşamlara akıyordu. Gecelere akmak artık yerini akşamlara akmaya bıraktı. Anne güzel, baba yakışıklı olunca Karan da müthiş yakışıklı haliyle. Küçük bir best model adete.

Haberin Devamı

Burada takıldığım tek nokta Karan’ın Etiler şıklığına yaraşır 4 bin liralık montu ve ayakkabısız ayakları oldu. Bir yaşında bebekler için dışarı çıktığında giysin diye çok güzel ayakkabılar var. Monta o kadar para vereceğinize yavrucağın ayağına iki çift ayakkabı alsaydınız. Kış kapıda Karancığımız üşümesin.

7Exten next olmaz

Bunlar hep bütçesizlikten

Hande Yener, bu hafta bir mobilya markasının yüzü oldu. İki-üç beden büyük, takım elbiseler bu sezon çok moda. Hande Yener’in reklam çekiminde giydiği takım, bu modaya uymak ve uymamak arasında sıkışıp kalmış. Hande Hanım, yeni albümü ‘Carpe Diem’ için İtalya’dan moda danışmanı getirtmişti.

Sanırım mobilya markasının bütçesini, İtalyan moda danışmanı epey aştı ki Hande Hanım danışmansız kaldı. Hande Yener, ne giyse saçma bulmam, aksine ona yakıştıracak bir kılıf mutlaka bulurum. Buna diyecek bir şey bulamadım. Düşünce olarak en güzel yanı, ceketin bel oyuğunu gösteriyor olması.

Bel mühim sonuçta, eller görünmese de olur. İlk düğmeyle ikinci düğme arasındaki potluk, iki düğme arasındaki boşluğu emekli maaşı kuyruğuna çevirmiş. “Bu takım ne renk?” diye sorsalar ona bile cevap veremem. Reklamı yapılan mobilyalar güzeldir inşallah.

Haberin Devamı

Exten next olmaz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder