Dilara Doğan Ezber bozan defile
HABERİ PAYLAŞ

Ezber bozan defile

Geçtiğimiz hafta en çok Kapadokya’da gerçekleşen Dosso Dossi Fashion Show konuşuldu. Markanın, 2021 sonbahar-kış sezonu dijital platform defilesi, Kapadokya’nın muhteşem doğası eşliğinde gerçekleşti. Sabah güneşin doğmasıyla birlikte çekimlere başlandı. Ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Ünlü modellere podyumda atlar eşlik etti. Defilelerinde yaratıcı mekanlar kullanmayı seven marka, modanın gücünü kullanarak ülkemizi dünyaya tanıtıyor.

Geçtiğimiz yıllarda, ülkemize Kendall Jenner gibi birçok dünyaca ünlü model, Dosso Dossi defileleri için geldi. Bu yıl izlediğimiz defilede Özge Ulusoy, Jessica May, Tülin Şahin, Deren Talu yer aldı.

Haberin Devamı

Ezber bozan defile

BİHTER’İ BEKLERKEN

Instagram’da çok sık fotoğraf paylaşmayan Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni pozlar geldi. Arkadan topladığı saçları, masmavi bakışlarıyla sosyal medyayı salladı. Fotoğraf üç saat içinde 400 bin beğeni aldı. Fotoğrafın altına sayısız ‘Aşk-ı Memnu’ göndermesi yapıldı. En çok beğeniyi “Ziyagil yalısında Bihter’in eve dönmesini beklerken” yorumu aldı.

Ezber bozan defile

TERS IŞIĞINIZ BOL OLSUN

Yaz sezonunu açan ünlülerimizin fotoğrafları gelmeye başladı. Pandemi sebebiyle ülkece ağırlıklarımızda artış olduğu gayet açık. Bikini ve mayo açılışını yapan ünlülerimizden çoğu kilo almış görünüyor. Belki de ters ışığın oyunları bunlar. Her neyse, bu görüntüler hoşuma gitti. Instagram’da gördüğümüz sıfır bedenlerden çok daha gerçek, çok daha biz. Herkese ters ışıkla bakmak istiyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder