Dilara Doğan Geçmişe dönüş
HABERİ PAYLAŞ

Geçmişe dönüş

Moda, sürekli kendini tekrarlıyor. Bugün sıkıldığınız parçalarla vedalaşmadan önce bir kere daha düşünün. İşte karşınızda 60’larda ve 90’larda popüler olan ve günümüzde tekrar trend olmuş kombinler...

JEAN ŞORT

Beyaz uzun çorap ve botlarla kombinlenen jean şort devrini yakalamayanlar üzülmesin. Şimdi denemenin tam zamanı.

Geçmişe dönüş

SİMLİ ELBİSELER

Parıltı, biz kadınlar için vazgeçilmezdir. Geçmişte metalik simli elbiseler epey sevilirdi. Dünyaca ünlü isimler bu trendi sürdürüyor.

Geçmişe dönüş

RENK SEÇİMLERİ

Mint yeşili ve pembe 90’larda sıkça birlikte kullanılan renklerdi. Özellikle tüvit ceketlere çok yakışan bu iki renk günümüzün en trend iki rengi.

Haberin Devamı

KOLEJ ETEKLERİ

Kareli mini kolej eteklerin modası asla geçmiyor. Her dönemin en ilgi gören trend’lerinden biri.

Geçmişe dönüş

JEAN VE BLAZER

Son dönemin sevilen jean kalıplarının ruhu eski yıllardan kalma. Jean, kemer, blazer ceket ve basic tişört kombininin modası geçmez.

Geçmişe dönüş

KEŞİF

RENKLİ İŞ BİRLİĞİ

Bu yaz renkli çerçeveli gözlükler epey trend. Modellerinin her biri el işçiliği ile İtalya’da üretilen ve sezon trend’lerine yön veren Papary, Pınar Altuğ Atacan’dan aldığı ilhamla benzersiz bir güneş gözlüğü koleksiyonu yarattı. Hafifliği ve sekiz renk seçeneğiyle plaj çantamızın vazgeçilmezi olacağı kesin.

Geçmişe dönüş

BEBEK ŞAMPUANINDAN ÇOK DAHA FAZLASI

Garage Organics Baby Wash şampuanlar Tohum Otizm Vakfı’ndaki otizmli çocuklara umut oluyor. Böyle özel bir misyonu olduğu için ürün etiketinde Garage Organics’in kurucusu Ahmet Çoban’ın yedi yaşındaki oğlu Kaan Ali’nin çok tatlı bir çizimi var. Bebeklerin özellikle ilk doğdukları dönemde saçları ve ciltleri son derece nazik.

Egzama, kızarıklık, kuruluk gibi sorunlara iyi gelecek bir şampuana ihtiyaçları oluyor. Garage Organics Baby Wash içindeki papatya, aloe vera, mandalina yağı, Hindistan cevizi gibi özlerle bu sorunlara çare sunuyor. En güzel yanı hem vücuda hem saça kullanılıyor olması.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder