Dilara Doğan Güldürdü
HABERİ PAYLAŞ

Güldürdü

Fahriye Evcen Instagram’ında bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medyada alay konusu oldu. Alay konusu olmasının nedeni ise belini inceltirken arkasındaki kapıyı yamultması. Artık bu devirde zahmet olmazsa paraya kıyın da yamultmayan photoshop uygulaması indirin. Üzerindeki body bu aralar epey trend bir parça, sanırım onun heyecanıyla arkayı unuttu Fahriye Hanım. Bu konuda en komik paylaşım sosyal medya fenomeni Tansu Dayan’dan geldi. Paylaşımının altına “90 derecede yıkanıp çeken, böbrek üşüten, kapı yamultan, çıtçıtlı bodylerimiz gelmiştir” yazan Tansu 111 bin 200 küsür beğeni aldı.

Haberin Devamı

Güldürdü

DOĞRU MAKYAJ ÇOK YAKIŞIYOR

“Makyaj bana çok yakışıyor” notuyla paylaşım yapan Nurgül Yeşilçay’ın mütevazılık seviyesinden diliyorum hepimize. “Yiğidi öldür hakkını yeme” demişler. Makyaj Nurgül Hanım’a gerçekten çok yakışıyor fakat bu cümlenin başına ‘doğru’ kelimesini eklememiz gerekiyor. Doğru makyaj Nurgül Hanım’a çok yakışırken yanlış makyajla durum üzücü olabiliyor.

Güldürdü

BUNLARI ALAN VAR MI?

Geride bıraktığımız hafta dünyaca ünlü markaların beş para etmeyen tasarımları sosyal medyada çok konuşuldu. Özellikle Balenciaga ve Bottega Veneta’nın takıları. Küçükken oyuncakçıdan 3 liraya aldığımız yüzükler, küpeler ve bilekliklerin fiyatları herkesi güldürdü.

Güldürdü

Balenciaga marka küpe 4 bin 400 lira.

Bottega Veneta marka bileklik 7 bin 500 lira.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder