Dilara Doğan Hiç mi geçmez modası?
HABERİ PAYLAŞ

Hiç mi geçmez modası?

Gelmeyen kışa inat yer gök postallarla dolu. Her sezonun baş tacı postallar bu sene zirve yapmış durumda. Sayısız renk seçeneği ve modellerle mağazalarda yerini alan bu botlar, dolabınızın kurtarıcı parçası olmaya aday. Ben açıkçası postalları, mevsimlere göre ortalığa çıkarma yanlısı değilim.

Postal, her mevsim, her kombinle güzel. “Saçmalama yazın isilik yapar” demeyin hiç. Mini şortlarla da mini eteklerle de gayet güzel diyor. Hem sandığımız kadar da sıcak tutmuyor bu postallar, birbirimizi kandırmayalım. Her stil ile uyumlu, kombinleme konusunda dertsiz tasasız postallar dolabınızın vazgeçilmez parçası.

Haberin Devamı

Hiç mi geçmez modası

Postalsız dolap, dolap değildir

Postal deyince benim aklıma ilk önce Dr. Martens’in Jadon modeli gelir. Fiyat performans açısından bakarsak aynı görünüme sahip, aynı rahatlıkta bir sürü model görüyorum vitrinlerde.

Tabii dolabımızda birer Dr. Martens olsa fena olmaz çünkü ömürlükler. Siz göçüp gidersiniz bu dünyadan, onlar yine sizi yarı yolda bırakmazlar. Demem o ki markası, süsü püsü fark etmez, henüz bir postalınız yoksa çok şey kaybediyorsunuz. Atın kendinizi sokaklara, coşturun kombininizi botlarla.

Nasıl kombinlerim?

● Bu sezon beyaz en trend renk. Öyle olunca beyaz postallar da her kombine boyut atlatıyor. İşlem çok basit, beyaz bir tişört, jean, beyaz postal, siyah ceket. Kusursuz kombin!

● Gelelim topuk olayına. Önü bağcıklı, topuklu botlarla ulaşamayacağınız gece şıklığı yok. Hem cool, hem çabasız şık görüneceğinizin garantisi benden.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder