Dilara Doğan İlhamını kimden alıyor?
HABERİ PAYLAŞ

İlhamını kimden alıyor?

Şevval Şahin’i kıyafetle görebilene aşk olsun. Tüm kışı yazlık yerlerde bikiniyle geçirdi. Bize de giydiği bikinileri ve fiziğini eleştirmek kaldı. Vücudunda hiç yağ olmadığına yemin edebilirim. Hiçbir şey yemediğini düşünen takipçileri için ara sıra çok yiyormuşçasına hamburgerli paylaşımlar yapıyor. Kendall Jenner’la kıyaslanıyor olmak hoşuna gidiyordur ama kendine daha küçük hedefler koyduğunu düşünüyorum. Şeyma Subaşı, ona daha çok ilham veriyor gibi...

İlhamını kimden alıyor

BU ÖZGÜVENE 1 MİLYON EURO FEDA OLSUN

“Bu hafta en çok neye güldük?” derseniz Ajdar’ın kendine 1 milyon euro fiyat biçmesine derim. Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olması için gelen teklife böyle bir dönüş yapmış star’ımız. Armağan Çağlayan’dan bunu borç olarak isteseydi daha az gülerdik diye düşünüyorum. Ne diyelim, helal olsun. Böyle özgüvene 1 milyon euro feda olsun.

Haberin Devamı

NUMARASI YOK

Bir tulumun üç farklı rengini üç farklı kişide gördük bu hafta. Burcu Esmersoy’un olduğu bir oylamada, en çok kime yakıştığı tartışmaya kapalı bir konu. Diğer iki isim ise sosyal medya ünlüleri Duygu Özaslan ve Cansu Akın. Body şeklindeki bu tulumumuzun fiyatı 1250 lira. En büyük özelliklerinden biri de giyenlere aynı pozları verdirmesi. Onun dışında bir numarası yok.

İlhamını kimden alıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder