Dilara Doğan Kasımda karın kası başkadır
HABERİ PAYLAŞ

Kasımda karın kası başkadır

Kasım ayında ülkemizde hâlâ bir yerlerde bikiniyle dolaşan insanların olması içimi ısıtıyor. Zeynep Demirel, düzenli spor yapıyor. Modellik geçmişi olduğu çok belli. Ne yiyor ne içiyor merak ediyor insan. Çok yemediği belli… İki çocuk annesi Demirel’in vücudunda genetik faktörlerin etkisi büyük olsa da bu gerçek bir irade örneğidir. Örnek alınasıdır.

Kasımda karın kası başkadır

HAFTANIN BENZERLERİ

Hadise ve Hande Erçel piştisi bu haftanın çok konuşulan konuları arasına girdi. Aslında bakarsanız bu bir pişti değil. Hadise, hür iradesiyle giyerken Hande Erçel dergi çekimleri için giyiyor. Instagram kıyaslama paylaşımlarında en çok Hande Erçel’e yakıştırsalar da Hadise’ye daha çok yakışmış.

Haberin Devamı

Kasımda karın kası başkadır

İSTANBUL BU DEĞİL

3.9 milyon takipçiye sahip dünyaca ünlü içerik üreticisi Leonie Hanne, bir marka iş birliği sebebiyle Türkiye’ye geldi. Başarılı videoları ve fotoğraflarıyla Instagram’da birçok blogger’a ilham olan Leonie’nin İstanbul fotoğrafları üzdü. Kötü arka planları, karanlık çekimler, flu pozlar… Neyse daha dönmedi. Belki bir poz bile olsa güzel bir şey çıkar.

Kasımda karın kası başkadır

Sıradaki haber yükleniyor...
holder