Dilara Doğan Kendine güvenen böyle gelsin
HABERİ PAYLAŞ

Kendine güvenen böyle gelsin

Yılların değişmeyen trendi jean şortlar. Kaç sezon önce aldığınızın hiçbir önemi yok. Kilonuz yeni sezona elverişliyse çıkarıp giyin eskileri. Her dönem en baştan jean şort arama telaşına girmeyin.

Bu sezon, diz üzerindeki modeller çok trend. Malum indirim sezonu. Dükkanlar pazar yeri, karıştırın karıştırın bulun en havalıları. “Yok ben almayayım” diyorsanız alın elinize makası kıyın bir jean’inize.

Eminim dolabınızda şorta dönüşmeyi bekleyen sayısız jean var. Eski gibi duranlarına bayılıyorum, vintage bir hava katıyor. Bu eski görünümünü sağlamak için kestiğiniz şortu zımparalayın veya bulaşık teli kullanarak aşındırın.

Haberin Devamı

Denedim, gerçekten işe yarıyor. Kestiğiniz bölümden sarkan ipleri cımbız yardımıyla daha sarkık hale getirin.

Kalın bacaklar yol yakınken vazgeçsin

Bazılarınız diz üstü jean şort görmeye tahammül edemiyorsunuz, biliyorum. Evet, bazen göz kanatabiliyor. Ne trend’lere alışmadı bu gözler, elbet buna da alışacak. Bir kere o bacakları inceltmeden bu işe hiç kalkışmayın.

Her ne boyda olursa olsun jean şort trendi yalnızca ‘sıska’ kızlarımız için yaratılmış. Kalın bacak ve uzun jean şortlarla pikniğe giden baba modelinde dolaşmayalım.

Her an bagajdan mangalı çıkarıp yere çömelip yelleyecekmiş gibi dolaşanları değil de ikram edilen mangalı reddeden kızlarımızı piste alalım.

Nerede, nasıl kombinlerim?

Şehir hayatı minilere hazır değil diye düşünüyorsan, diz üstü modelini tercih et. Üzerine mutlaka dar bir tişört giy. Belin ortaya çıksın. Diz üstü modeli mümkünse şeffaf topukluyla giymenizi tavsiye ederim. Yeterince kesilen bacak boyunuzu yükseltir.

“Ultra miniyi çekerim, kimse de umurumda olmaz” kombiniyse en sevdiğim ama asla yapamadıklarımdan. Plaja yalnızca bikini üstü ve minicik şortunuzla teşrif edin. Elinizde kocaman bir hasır çanta, ayağınızda parmak arası terlikler...

Kızgın güneşe aldırmadan boy gösterin happy hour’larda. Deniz tuzunun dalgasıyla uçuşan saçlarınız, bronz teniniz, altınızda mininiz, fonda 2019 yazının hit’i. Kim tutar sizi!

Şehirde bohem bir görünüm yakalamak ise mini jean şort altına giyilen bilek boy çizmelerden geçiyor. “Bu havada ne çizmesi?” dediniz, duydum.

Haberin Devamı

Aşın artık bu kalıpları, yazın yünlü kazak giymediğiniz sürece sorun yok. Üzerinize beyaz bir gömlek, püsküllü çanta ve çizmeniz. İşte şimdi çabasız ama dikkat çekicisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder