Dilara Doğan Kış dolabının demirbaşları
HABERİ PAYLAŞ

Kış dolabının demirbaşları

Her sezon dolabınızı yenilemek zorunda değilsiniz. Trend’ler sar başa yapıyor. Ömürlük parçalara yatırım yapanların dolaplarında mutlaka, bugün yazdıklarımdan bir ya da iki tanesi vardır. Yoksa eğer, küçük bir alışverişle durumu kurtaracağınıza eminim. İşte karşınızda sezonun, modası geçmeyecek trend’leri...

KABA BOTLAR

Kaba spor ayakkabılardan sonra bu kışın gözdesi kaba botlar. Özellikle fotoğrafta Hailey Baldwin’in ayağında gördüğünüz Bottega Veneta’nın botları, daha soğuklar gelmeden yüzünü göstermeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Kış dolabının demirbaşları

PİLELİ, BOL PAÇA, KUMAŞ PANTOLON

Siyah, bej ve toprak tonlarında pileli, bol paça kumaş pantolonlar, biriciğimiz olmuş durumda. Nereye baksam bu pantolonları görüyorum. Kumaş pantolon dedim diye illa şık olmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Sweatshirt’lerle, düz renk tişörtlerle ve spor ayakkabılarla rahatça kombinleyip günlük yaşamınıza adapte edebilirsiniz.

Kış dolabının demirbaşları

TRENÇKOT GÖRÜNÜMLÜ KABANLAR

Deri kabanlar ve trençkot görünümlü maskülen kabanlar bu kış çok moda. Trençkot görünümlü kabanlar yalnızca bu sezon değil, uzun yıllar dolabınızın demirbaşı olacak. Geçen sezondan kalma teddy peluş kabanlarınızı da gün yüzüne çıkarmanın vakti geliyor.

Kış dolabının demirbaşları

İSPANYOL PAÇA JEAN

70’lerin biriciği flare, yani İspanyol paça jean’lerden mutlaka edinin. Trend olmasının yanı sıra vücudunuzun şeklini harika gösteriyor. Ee tabii bir de boyu uzun gösteriyor.

Kış dolabının demirbaşları

BİLEKLİ SPOR AYAKKABI

Bilekli spor ayakkabıları giymesi ciddi anlamda büyük bir dert. İnsanı resmen yıpratıyor. Hiçbir zaman şans vermedim kendilerine ama bu sezon şansı bolca hak ediyor. Bacak boyunu çok kesiyor kabul ama sezonun diğer bir trend’i bol paça jean’lerle o sorun ortadan kalkıyor. Eşofmanlarla da harika oluyor. Hem belki giyip çıkara çıkara giymeye de alışırız.

Kış dolabının demirbaşları

DEDE SÜVETERİ

Dede ceketi yerini dede süveterine bıraktı bu kış. Eskiden okul gömleklerimizin üzerine giydiğimiz süveterlerin tamamen aynısı. Hem bohem hem retro bir hava katıyor insana. Bu kışın cool kombinleri süveterden geçiyor.

Kış dolabının demirbaşları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder