Dilara Doğan Kış görünümleri yazın da moda olacak
HABERİ PAYLAŞ

Kış görünümleri yazın da moda olacak

The Latest Thing, son dönemde ünlü, ünsüz herkesin sıklıkla tercih ettiği bir marka oldu. Yazın birçok ünlü isim, onların bikinileri ve elbiseleriyle ilgi odağı oldu. Markanın, genç ve dinamik tasarımcıları Mina Gençoğlu ve Yasemin Gençoğlu’yla 2021 trend’lerini konuştuk.

Kış görünümleri yazın da moda olacak

2021 yılında neler trend olacak?

Takvimler sezonda kışı gösterse de kışın trend olan bazı görünümler yazın da trend olmaya devam edecek. Kesik detaylı elbiseler, fırfırlı bluzlar, asimetrik elbiseler, triko takımlar, kabarık kollar... Yazın çok fazla göreceğimiz elbiseler arasında 70’lerin ruhunu yansıtan kroşe örgülü plaj elbiseleri, yaz-kış trendler arasında yer alan saten slip elbiseler ve pelerin kollu elbiseler yer alıyor. Önceki sezonlara göre daha çarpıcı renkler stilimize ilham olacak. Dikkat çekici renklerle bu yaz daha havalı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz bikini ve mayo tasarımlarınızı giymeyen kalmadı. Bu yaz nelerle karşılaşacağız?

Mayo ve bikinilerde asimetrik detaylar genellikle tek omuz ve farklı kesimlerle karşımıza çıkacak. Büzgü detayı ile klasikleri yıkan, feminen görünümü yakalamak için ise kemerli ve ip detaylı bikini ve mayoları sıkça göreceğiz. Desenli bikini görünümleri ve onu tamamlayan pareolarla plajlar çok renklenecek.

Tasarımlarınızı oluştururken nelerden ilham alıyorsunuz?

The Latest Thing, her zaman trendleri yakalayan ve yansıtan bir marka olduğu için koleksiyonlarımızın ilham kaynağını her zaman sezon trendleri oluşturuyor. Koleksiyonu oluştururken renklerin, desenlerin ve kesimlerin sezonu yansıtan yenilikçi ve güçlü parçalar olmasına dikkat ediyoruz.

Kış koleksiyonunuzun demirbaşları neler?

The Latest Thing’in ikonik parçası olan slip elbiseler bu sezon, yine vazgeçilmezler arasında. Cutout detaylarla sezona farklı bir yorum katan elbiseler ve rahat bir görünüm sunan eşofman takımları sezonun kilit parçaları.

Kış görünümleri yazın da moda olacak

KEŞİF

GARDIROPLARINIZA TATLI BİR KAÇAMAK GELİYOR

Tuğçe&Gökçe Güreşçi kardeşler yeni koleksiyonları ‘Eat It or Wear It’ ile moda dünyasında yerini aldı. Tasarımcılar, kadınların daha ışıltılı, daha iddialı ve daha cool bir görünümle karşımıza çıkmasını istiyor. Bu koleksiyonda beni en cezbeden detaylardan biri, elbiselerin isimlerinin tatlı isimlerinden oluşması oldu.

Haberin Devamı

Gardıroplarınıza tatlı bir kaçamak geliyor diyebiliriz. Tatlı dediysek öyle sevimli elbiseler gelmesin aklınıza, tüm detaylar müthiş seksi. Gece topukluyla, gündüz spor ayakkabıyla giyilebilecek bu modeller beni şimdiden heyecanlandırdı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder