Dilara Doğan Kısa soluklu olsun
HABERİ PAYLAŞ

Kısa soluklu olsun

Bu hafta, yeterince derdimiz yokmuş gibi Amine Gülşe’nin yeni saç modeli yakışmış mı yakışmamış mı onu tartıştık. Yorumlarda birbirlerine giren insanlara denk geldim. Bana sorarsanız esmerler esmer, sarışınlar sarışın kalmalı ama her esmer hayatında bir defa da olsa sarışın olma heyecanına kapılıyor. Umarım kısa soluklu olur. O muhteşem gözlere koyu renk saç yakışıyor.

Kısa soluklu olsun

PHOTOSHOP YOKMUŞ

Deniz Seki, bikinili fotoğrafıyla gündem oldu. Deniz Hanım, her fırsatta zayıfladığını gözler önüne sermek istiyor. Hakkıdır! Kim bilir kaç geceyi aç aç uyuyarak geçirdi? Canı ne çekti de yiyemedi? O, bikinili fotoğraf paylaşmasın da kim paylaşsın? Deniz Seki, eleştirilere “Televizyona çıktığımda da görüyorsunuz, çok zayıfladım, photoshop yok” cevabını verdi. Zayıfladığına eminiz ama photoshop’a hâlâ ihtiyaç duyuyor sanki. Hangimiz duymuyoruz ki?

Haberin Devamı

Kısa soluklu olsun

KİM GİYECEK?

Balenciaga ve Crocs göz kanatan bir iş birliğine daha imza attı. Bu tasarım harikasının fiyatı 7 bin lira. Sosyal medyanın gündemine oturan topuklu terliklerle epey dalga geçildi. Bunları kim giyer bilmiyorum ama benim ve etrafımdaki insanların giymeyeceği kesin.

Kısa soluklu olsun

Sıradaki haber yükleniyor...
holder