Dilara Doğan Kopyala yapıştır işe yaramamıştır
HABERİ PAYLAŞ

Kopyala yapıştır işe yaramamıştır

Örgülü saçları açınca oluşan dalganın bağımlısıydık bir zamanlar. Bu aralar tekrar moda oldu. Önce Serenay Sarıkaya’yı hacimli ve dalgalı saçlarıyla gördük. Hemen ardından Fahriye Evcen aynı görünümü kendine adapte etti. Kopyaladı demiyorum çünkü Serenay’ı kopyalamak imkansıza yakın. Saç değil aslan yelesi. Fahriye Evcen’in ise saçları fazla yöresel duruyor.

Kopyala yapıştır işe yaramamıştır

POZ MU? SPOR MU?

Demet Özdemir’in spor tutkunu olduğu bir gerçek. Karın kasları da bunu doğruluyor. Bu hafta paylaştığı fotoğrafta spor yapıyormuş gibi yaparak kalori harcıyor. Fotoğraf çektikten sonra matı kaldırıp eve girdiğine yemin edebilirim. Spor yapan kişi bu kadar düzgün kalamaz. Saçı dağılır, taytı yamulur. Her şey yerli yerinde. Açma germe hareketleri için de fazla şık...

Haberin Devamı

Kopyala yapıştır işe yaramamıştır

BU AYAKKABI HERKESE LAZIM

Yazın geldiğini hatırlatan bir görselle haftayı kapattım. Ayakkabıya takılı bir hesap makinesinden daha yaratıcı ne olabilir? Hele ki bu hesap makinesi kilonuzu ölçüyorsa. Fazla yemek kaçırmamamız gereken şu günlerde hepimizin ayağına bir tane lazım. Bu fikir seri üretime geçmeli.

Kopyala yapıştır işe yaramamıştır

Sıradaki haber yükleniyor...
holder