Dilara Doğan Mario Meryem
HABERİ PAYLAŞ

Mario Meryem

Meryem Uzerli, kızı Lara’nın yedinci yaşına özel giydiği Mario kostümüyle bu hafta sosyal medyada gündem oldu. Kısa boylu, mantar seven Super Mario’culuk bile Meryem Hanım’a yakışmış. Küçük çocuklarının doğum günü kutlamaları için servet harcayan ebeveynlere, sünnet annesi gibi giyinen annelere iyi bir örnek olsun bu kutlama. Kostüm giyen anne figürü eminim çocukların hoşuna daha çok gider.

Mario Meryem

ÇILGIN TASARIMCI

Instagram’ın en çılgın stile sahip tasarımcısı Marc Jacobs. Hayatı geldiği gibi ve dilediği gibi yaşıyor. Kıyafet, düşünce ve cinsiyet konusunda bir sınırı yok. Genellikle topuklu ayakkabıları ve aksesuarlarıyla fotoğrafını paylaşıyor. Hayat, başarılı tasarımcının penceresinden muhteşem görünüyor olmalı.

Haberin Devamı

Mario Meryem

YENİ INSTAGRAM ALGORİTMASI

Artık bir fotoğrafı kaydetmek beğenmekten daha önemli. Sıralama şu şekilde: Fotoğrafı kaydetmek, arkadaşlarınızla veya Instagram hikayenizde paylaşmak, yorum yapmak ve son olarak da beğenmek. Fotoğraf atıp beğenilmeyi bekleme devri kapandı. Hangi fotoğrafınız ne kadar fazla kaydedildiyse o kadar çok beğenilmiştir. Bol kaydedilmeler...

Mario Meryem

BOŞ GEYİKLERLE YORMAYIN

Neredeyse her hafta doğal güzelliğiyle haber olan Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ı bu hafta epey süslü gördük. Merve Dizdar’a “Kaşlarını aldır” baskısı yapılıyor olması da büyük saçmalık. Kaşların ortası birleşik olmadığı sürece kaş aldırma seansları tarihe karıştı. Kaşlar artık aldırınca değil kendi haline bırakınca güzel. Muhteşem oyuncuları böyle boş geyiklerle yormayın.

Mario Meryem

Sıradaki haber yükleniyor...
holder