Dilara Doğan Mayo ve bikini trendleri
HABERİ PAYLAŞ

Mayo ve bikini trendleri

Bu yaz her tarza uygun bir bikini-mayo modeli var. Yeni sezonda plaj stilleri çok konuşulacak, hazır olun.

KEMERLİ MODELLERE İLGİ YOĞUN

Bel hattını kusursuz göstermek isteyenleri bu tarafa alalım. Beli kemerli mayolarla plajlar dolup taşacak.

Mayo ve bikini trendleri

LEOPARA ŞANS VERİN

Leopar bikiniler altın çağını yaşıyor diyebiliriz. Bu zamana kadar almadıysanız bu sezon şans vermelisiniz.

Mayo ve bikini trendleri

HAVLU KUMAŞ MAYOLAR

Havlu mayolar ve bikinileri de sahillerde sıkça göreceğiz. Kalın görünüyor olabilirler ama birçoğu erken kuruma özelliğiyle tasarlanıyor.

Haberin Devamı

Mayo ve bikini trendleri

BATİKSİZ OLMAZ

Batik desenli bikiniler, mayolar, pareolar hatta plaj çantalarını bu yaz sıkça görmeye hazır olun. Dila Tarkan’ın Love On Friday bikinisi ve pareosu sezonun gözdesi.

Mayo ve bikini trendleri

TAK ÇIKAR KOLLAR

Bu senenin en iyi bikini ve mayo tasarımları arasında kolları tak çıkar tasarımlar yer alıyor. Burcu Esmersoy’un İpekyol’la çıkardığı koleksiyonda da bu modele yer verilmiş.

İPLERİ BOL

İpi ve bağlaması bol bikinilerin Amerika şubesi Kendall Jenner, Türkiye şubesi ise Şevval Şahin. Karın bölgesine kadar uzanan ipli bikinilerden bir tane edinmenin tam zamanı.

Mayo ve bikini trendleri

VÜCUT ZİNCİRİ

Dünyaca ünlü isimlerin de plaj stillerinde sıkça yer verdiği vücut zincirleri bu yaz sahillerin vazgeçilmez aksesuarı olacak.

Mayo ve bikini trendleri

HER YANIMIZ SİM OLACAK

Geçtiğimiz yazın sonlarına doğru simli mayo trendi atağa geçmişti. Bu yaz da etkileri sürecek.

KEŞİF

KOZMETİK DEVİ BÜYÜYOR

Global kozmetik sektöründe rekabetçi kimliğiyle ön plana çıkan yüzde 100 Türk sermayeli, yakından tanıdığımız birçok markayı bünyesinde barındıran Sora Kozmetik, büyüme hedeflerinde gaza bastı. Aerosol dolum makinesi üreten dünyanın sayılı firmalarından biri olan Sora Kozmetik, önümüzdeki beş sene içerisinde yüzde 200 büyüme hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karahan, üretim kapasitelerini yükselterek global pazarın tümüne hakim olabilmek için çalıştıklarını söyledi.

YENİ NESİL KOLONYA

Çantamızın olmazsa olmazı kolonyaları özenli seçmemiz gerekiyor. Birçoğu el dokumuza ciddi zarar veriyor. İçeriği temiz bir kolonyayla tanışmanın tam zamanı. İlhamını Anadolu geleneklerinden ve annelerden alan, formülü, özel tasarımlı şişesiyle Saf’iNur çok sevildi. Saf’iNur’un benzersiz formülü için aylar süren Ar-ge çalışmaları yapılmış ve 85 derece alkol ile maksimum hijyen sağlayan, Aloe Vera ile nemlendiren ve E vitamini ile cildi onaran formül hazırlanmış.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder