Dilara Doğan Meyveme dokunma
HABERİ PAYLAŞ

Meyveme dokunma

Demet Evgar, şapkası, mayosu ve meyve tabağıyla bu hafta sosyal medyanın en ilgi gören ünlüsü oldu. Demet Hanım, şıkır şıkır plaj stiline bürünmüş ama epey sinirli görünüyor. Yan dairedekiler meyvesinden istedi sanırım. Yeşil eriğin kilosu malumunuz… Kim olsa aynı tepkiyi verir. Yaz meyveme dokunma hashtag’i başlatsak yeridir.

Meyveme dokunma

AMAN ÜŞÜTMEYİN

Bu hafta şarkıcı Gülşen’in Instagram hikayeleri sonsuz renkliydi. Hem mecaz anlamda hem gerçek anlamda bir renkten bahsediyorum. Ünlü şarkıcı rengarenk spor kıyafeti ve pilates topuyla pek bir eğleniyor gibi görünüyor. Spordan sonra yine aynadan bir poz da iç çamaşırıyla geliyor. Üstü boğazlı altı külotlu paylaşımı “Gülşen ne yapıyor?” dedirtiyor.

Haberin Devamı

Meyveme dokunma

DÜŞÜK BÜTÇELİ ALGI OYUNLARI

Seçkin Piriler’in ‘Yüksek bel şort giyersen mayokini görünmez olur’ notuyla paylaştığı fotoğrafı, “Üstsüz mü acaba?” tartışmalarına sebep oldu. Tam da bu şekilde algılanması için paylaşılan bir fotoğraf… Mayokini açıklaması yersiz olmuş. Madem bir algı oyunu yaptınız öyle devam etseydiniz Seçkin Hanım. Bir dahakine düşük bel şort bekliyoruz…

Meyveme dokunma

Sıradaki haber yükleniyor...
holder