Dilara Doğan Neden beğeni yok?
HABERİ PAYLAŞ

Neden beğeni yok?

Dünyaca ünlü model kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in kuzeni, 21 yaşındaki Joann van den Herik, büyük beden mankenliği yapıyor. Bu hafta bir paylaşımına, kıvrımlarıyla gurur duyduğunu yazan Herik’le gurur duydum. Bedenini seviyor ve tüm kadınlara bedenlerini sevmeleri konusunda destek oluyor.

Neden beğeni yok

Bir yerlerde, iç çamaşırı modeli olmak için sıska olma zorunluluğu olmaması beni mutlu ediyor. Gigi ve Bella kardeşler, sizin yeriniz hep ayrı ama 40 beden kuzeninize kanım daha bi’ kaynadı. Bu arada gözümden kaçmadı sanmayın, hepiniz birbirinizi takip ediyorsunuz ama beğenilerinizi birbirinizden esirgiyorsunuz. Hiç de sevmem, birbirini seviyormuş gibi görünüp sosyal medyada beğeni yapmaya kıyamayanları. Kıskanç gözcüler sizi.

Haberin Devamı

Adeta bir büst

Neden beğeni yok

Jennifer Lopez deyince orada bir duracaksınız. Yıllara meydan okumak, yıllanmış şarap, yıllar eskitememiş ve türevindeki tüm sözler kendisine yazılmış. Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde giydiği kıyafetin, üstü ne kadar güzelse altı da o kadar kötü. Üstü adeta eşsiz bir büst. Üst kısmı demişken, geçen hafta “Beyonce’nin memeleri arabesk duruyor” demiştim. Hâlâ da bu sözümün arkasındayım. Şu an aynı dekolte duruşu Jennifer Lopez de de var ama asla arabesk değil. Pullu bir gece elbisesinde, bu görünüm süper ama Adidas bir takımın içinde müthiş arabesk. Neyse konumuza dönelim. Jennifer Hanım da kendini ayakta pek beğenmemiş bence. Instagram’ında yalnızca otururken ve belden yukarısını paylaşmış. Hele ödül gecesi, Maluma’yla yaptıkları şov ayrı bir tez konusu niteliğindeydi. Aynı geceden Cara Delevingne’e baştan ayağa hayran oldum. Maskülen havasıyla, pembe göz makyajının birleşimi içimi bir hoş yaptı. Ne yapsa çirkin olamayanlardan kendisi. Sarı saçına bile siyah kaşları yakışıyor...

Diva'nın blogger çantası

Neden beğeni yok

Uzmanların alışveriş merkezlerinde 15 dakikadan fazla durmayın dediği şu günlerde, divamız, ciğerimiz Bülent Ersoy, Zorlu AVM’de altı saat alışveriş yapmış. Evlere kapanacağız diye, kendi için değil de, evi için 7-8 dev poşet eşya almış. “Evinde bu kadar eksikle bunca zaman nasıl yaşamış Bülent Hanım?” diye düşünürken, Bodrum’dan yeni aldığı ev içinmiş tüm bu alışveriş. Aldıkları 100 bin lira tutmuş. Bakın bu detay çok önemli, hepsini nakit ödemiş. Yani Bülent Hanım’ın elindeki pembe Prada çantasının o kadar masum göründüğüne bakmayın içinde 100 bin lira taşıyor. Bu pembe çanta da son dönemde blogger’ların merceği altında. Bülent Ersoy tarafından trend’ler epey takip ediliyor anlaşılan. Blogger Rachel Araz da gördüm aynısını. Rachel bu çantayı tek başına Instagram’ına koyacak kadar çok sevmiş. Bülent Ersoy içinse, pembe, içine yüklü miktarda para sığabilecek, anlamsız ve büyük bir alışveriş çantasından ibaret olduğuna yemin edebilirim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder