Dilara Doğan Neremi neremi?
HABERİ PAYLAŞ

Neremi neremi?

Kylie Jenner, bu hafta afroditimiz Banu Alkan’ın Instagram hikayelerini izlerken yakalandı. Bu hafta diyorum ama bence Kylie, epeydir takip ve taklit ediyor Banu Alkan’ı. Aynı pozlar, aynı elbiseler... Banu Alkan da kopyalandığına müthiş emin olmalı ki “Seni kopyacı kezban, seni yakaladım” yazarak paylaşım yapmış.

Neremi neremi

Kylie, Banu Hanım’ı nereden bulmuş bilinmez ama aynı semtte oturuyor olsalardı iki günde bir alışverişe çıkıp üç günde bir kavga eden kankitolardan olurlardı. Aralarındaki 39 yaş fark bile diz çöker tövbe ederdi önlerinde. Banu Alkan’ın “Neremi Neremi?” sorusuna bile hiç sıkılmadan cevap verebilirdi Kylie. Neyse ki aralarında 11.195 kilometre var...

Haberin Devamı

Neremi neremi

HAYALLER, HAYATLAR

Cadılar Bayramı’nda bu sene trend, ikonikleşmiş ünlü kişi konseptiydi sanırım. Emrata, Demi Moore’un 1991 yılındaki Vanity Fair çekimini canlandırırken, Kendall Jenner ise Pamela Anderson’ın ikonikleşmiş motorsikletli deri kostümlü haline bürünmüş. Yalnızca Kendall’ın memeler biraz küçük kalmış. Kendall aynı görselle bir de ‘oy ver’ çağrısı yapıyor.

Bu paylaşımı, Türk bir ünlü olarak yapsaydı eğer “Parti kur oy verelim” yorumlarından geçilmezdi fotoğrafın altı. Bir de şu gerçek var, Kendall’a sarı saç, Emrata’ya kısa saç hiç yakışmamış. Kendall için hayaller Pamela Anderson hayatlar Harika Avcı olmuş. Emrata’nınsa hayaller Demi Moore hayatlar Cansever olmuş. Görsellerin en az dikkat çeken noktası saçlar ama kadın kıskançlığı yapıp bu konuya değineyim dedim.

Neremi neremi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder