Dilara Doğan Nesi var?
HABERİ PAYLAŞ

Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu, liseden mezun oldu. Talu’nun mezuniyet fotoğrafı bol eleştiri aldı. Neymiş 17 yaşında biri bu kadar makyaj yapamazmış. Anlaşılan yeni jenerasyondan fazlasıyla habersiz eleştiri yapanlar... Ömrünün sonuna kadar saklayabileceği bir fotoğrafta da biraz makyaj yapsın müsadenizle. Diğer bir konu ise Derin Talu’nun dört yıldır 17 yaşında olması. Buna sonsuz katılıyorum. Derin , 18’i görene kadar biz çoktan göçüp gitmiş olabiliriz.

Nesi var

ÇOK FAZLA ABARTILIYOR

Kendall Jenner ve Kylie Jenner, Kim Kardashian’ın markası Skims için kamera karşısına geçti. Marka sahibi ablaları Kim de, ikiliyle birlikte poz verdi. Bu fotoğraf çekimlerinde en çok dikkati Kendall çekti. Fazla abartıldığını düşünenler de oldu, fazla abartanlar da. Mizahi açıdan en iyi yorumlama komedyen Celeste Barber’den geldi.

Haberin Devamı

Nesi var

TAVŞAN KULAKLI VE MUTSUZ

Onur Ünlü ve sevgilisi Hazar Ergüçlü’nün fotoğrafı sosyal medyada dalga konusu oldu. Olmayacak gibi de değildi. Onur Ünlü’nün tavşan kulaklı şapkası ve müthiş mutsuz surat ifadesi istemsizce bir tebessüm yaratıyor. Sokakta gördüğümüz, üzerinde ne yazdığını bilmedikleri kazakları giyip, bereleri takan yaşlılarımız gibi.

Nesi var

Sıradaki haber yükleniyor...
holder