Dilara Doğan O maske yalnızca koronadan korumaz
HABERİ PAYLAŞ

O maske yalnızca koronadan korumaz

MTV müzik ödülleri dijital ortamda gerçekleşti. Müzik ödüllerinin demirbaşı, gülü, çiçeği Lady Gaga, tam sekiz kıyafet değiştirdi. Düğününde beş gelinlik değiştiren kızları aratmadı yine. Sekiz kıyafete, beş ödül sığdırdı. İlginç kostümlerinin her birinin kendine uygun maskesi vardı. O kıyafetlerin içinde kendini nasıl hissediyor? Bu tasarımlar nasıl ortaya çıkıyor? Acayip merak ediyorum. Bir gün kendisiyle röportaj yaparsam, ilk sorum bu olacak. En çok kirpiğe benzeyen renkli elbisesini beğendim. Bu kostümüyle taktığı pembe maskesiyle değil korona, hiçbir güç kendisine bulaşamaz. Bütün taktığı maskeleri satışa çıkarsın, ilk sırada yerimi alırım. TL bazında olsun ama fiyatlar, diğer iki ‘şey’ olursa alamam.

Haberin Devamı

O maske yalnızca koronadan korumaz

42 bin liracık

Başımız bazı markalarla müthiş belada. Alsan alınmıyor, baksan gözlerin doluyor. Neyse ki almaya gücü yetenler var da yorumu bize düşüyor, biraz rahatlıyoruz. Yılların gözdesi, Bottega Veneta özellikle bu sene büyük bir atağa kalktı. Neredeyse markanın, tüm modelleri eşsiz. En son çıkardığı çanta hakkında biraz yorumsuzum. Yabancı blogger’lar hemen aldı ve kombinledi bile. “Bizden kim takar bu çantayı acaba?” diye düşünürken sevimli blogger’lardan Rachel Araz’da gördüm. Fiyatı 42 bin liracık. Maksimum iki kez takılır. Ne diyelim hayrını görün.

O maske yalnızca koronadan korumaz

Güncel modum

Berrak Tüzünataç bu hafta hepimizin moduna hitap eden “current mood” yani güncel mod başlıklı bir hikaye paylaştı. Yorgun göz altları, bıkkın ifadesi, gergin el hareketleriyle tam olarak hepimizin içinde bulunduğu duygu durumunu tek kareyle anlatmış. 2020 bir fotoğraf karesi olsa net bu olurdu.

O maske yalnızca koronadan korumaz

Çirkin tasarımlar

Dünya üzerinde haberdar olmadığımız sayısız, çirkin tasarım var. Hep güzellerden bahsedecek halimiz yok ya. Çirkin tasarımları bir araya getiren ‘uglydesign’ adlı bir Instagram hesabı, bu haftamın gözdesi oldu. Aklınızın alamayacağı çirkinlikte tasarımlar var ve bunu kullanan insanlar var. Bu haftanın gülme garantili Instagram hesabı olsun. Keyifle bakın diyeceğim ama bazıları fazla keyif kaçırıcı. Hahaha!

Haberin Devamı

O maske yalnızca koronadan korumaz

Hem yaratıcı hem tutumlu

Herkes bu kadar para harcamıyor tabii ki... Şarkıcı Derya Uluğ, sesi, tarzı, güzelliğiyle çok beğendiğim bir isim. Kendisi en son konserinde giydiği pembe elbiseyi daha önce de giydi diye eleştiri yağmuruna tutuldu bu hafta. Instagram’ından “Devir tasarruf devri” açıklamasını yapan Uluğ, çok haklı valla. Ayrıca elbisenin tarzını da güzel değiştirmiş. Hem yaratıcı hem tutumlu helal olsun.

O maske yalnızca koronadan korumaz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder