Dilara Doğan Omuz farkı
HABERİ PAYLAŞ

Omuz farkı

Can Yaman; kaslı kolları, geniş omuzları ve baklavalarıyla Instagram dünyasının sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Sel, yangın, deprem, koşullar her ne olursa olsun omuz farkını ortaya koyuyor. İtalya jakuzilerinde uzaklara daldığı bu özel anlarda ülkemizi düşünüp dertleniyor mudur acaba? Yoksa içinde yanan yangınları söndürme yöntemi mi bu?

Omuz farkı

GELİNİN KIZ KARDEŞİ

Kylie Jenner, 24 yaşına özel yeni bir koleksiyon çıkardı. Bu hafta, 254 milyon takipçisi Instagram’da bu koleksiyonu görmekten simli birer ruja dönüşmeye başladı. Yeni ürünleri gelinin kız kardeşi modunda. Simden, parıltıdan geçilmiyor. Reklam çekiminde kendini de komple sime bulamış. Koleksiyonun ambalajlarına ise seksi bir fotoğrafını ekleyip her bir köşesine yeni yaşı 24’ü iliştirmiş. Bol kazançları olsun diyelim.

Haberin Devamı

Omuz farkı

YORGUN İNSANLAR

Fotoğrafçı Sandro Giordano, gündelik hayatın yorgunluğundan ve onunla birlikte gelen tüm baskılardan bunalan insanı fotoğraflıyor. Her yere yetişmeye çalışmakla geçen insan ömrünü çok iyi özetliyor bu fotoğraflar. Instagram hesabından tüm bu fotoğraflara bakabilirsiniz.

Omuz farkı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder