Dilara Doğan Özel gün gözlüğü
HABERİ PAYLAŞ

Özel gün gözlüğü

Helin Avşar ve Zehra Çilingiroğlu, Hülya Avşar’a bayram ziyareti yaptı. Birlikte çektikleri fotoğrafı, Hülya Avşar Instagram hesabında paylaştı. Anne-kız iyi, hoş, uyumlu. Helin Hanım ise deniz gözlüğü gibi duran gözlüğüyle karanlığın içinde bir mum gibi parlıyor. Yanında duran zavallı köpekçiğin bile bu parlaklıktan gözleri kamaşmış olacak ki kafasını diğer tarafa çevirmiş. Fotoğrafın sol tarafı hepimizi ciddiyete davet ederken, sağ tarafı “Deliye her gün bayram” diyor. Helin Avşar’ı photoshop’la oraya oturtsalar daha az garipserdim. Belki de Helin Hanım’ın özel gün gözlüğüdür bu, bilemeyiz.

Haberin Devamı

Özel gün gözlüğü

Yakışmadı demeyelim de

Dior’un Bodrum Yalıkavak’ta açtığı mağazasına özel çıkardığı koleksiyonu ünlülerimiz tarafından fazlasıyla ilgi gördü. Üzerinde ‘Bodrum’ yazan bir şey giyme fikrine gerçekten bu kadar kolay ısındılar mı? Belki de her şey fotoğraf içindir. Dila Tarkan’la, Burcu Esmersoy’u bir nebze anlarım.

Modayı yakından takip ediyorlar, stillerine uyanları hemen giyiyorlar da Demet Akalın’a ne oluyor? Gülşah Saraçoğlu’nun diktiği puantiyeli bir etekle bunu kombinlemek müthiş bir gusto. Daha da kimsenin üzerinde görmeyiz herhalde. Yakışmadı demeyelim de “Başka bir üst tercih etseydi daha şık dururdu” diyelim.

Özel gün gözlüğü

En küçük blogger

Geçtiğimiz haftalarda 55 yaşında yabancı bir blogger tanıtmıştım size. Bu hafta ise beş yaşında, Instagram’ın en küçük Türk blogger’ıyla karşınızdayım. Kendisi annesinin karnından blogger olarak doğmuş. Kıyafetleri, verdiği pozlar ve eğlenceli hayatıyla Maya Başol’un hayranı olmamak elde değil.

200 bin kişilik hesabında, yaşıtlarına moda dersi veriyor resmen. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi annesiyle birlikte tüm lansmanlara, davetlere birbirinden şık kıyafetlerle katılıyor. Herkesle sohbet halinde. Havası, tavırları anlatılmaz yaşanır. Önceki hayatında kesin günde beş kıyafet değiştiren bir prensesti ve beş çayında ağırlayacağı arkadaşlarının listesiyle özel olarak ilgileniyordu.

Özel gün gözlüğü

Sanatçı ve marka uyumu

Uzun süredir takipteyim Magentodon’u. İsmini vermek istemeyen bir tasarımcının, sanatçıları popüler markalarla eşleştirdiği bir Instagram hesabı. Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Organize İşler’ filmindeki Sarı Saruhan karakterini Dolce & Gabbana’yla özdeşleştirmek, aşırı müthiş bir kafa.

Haberin Devamı

Barış Manço’nun yıllara meydan okuyan stiliyle Balmain’i birleştirmek, gerçek bir yaratıcılık. Daha böyle tonlarca var. Bakarken hem gülüyorsun, hem bunu yapan kişinin aklını sorguluyorsun. Sen evde otururken birileri bunları tasarlıyor işte. “Nereden aklınıza geliyor bunlar?” demeden geçemiyorum her seferinde.

Özel gün gözlüğü

Sıradaki haber yükleniyor...
holder