Dilara Doğan Pahalı kıyafetler, ruhu sakatlar
HABERİ PAYLAŞ

Pahalı kıyafetler, ruhu sakatlar

Aydilge’nin single’ı ‘Hayat Şaşırtır’ Kanal D’nin reyting zirvesinden inmeyen dizisi ‘Afili Aşk’ın önceki bölümüne damga vurdu. Aydilge şarkının klibinin senaryosunu da kendi yazdı.

Kazandığınız ilk parayla ne aldınız?

Yazımın yayınlandığı bir dergiden telif gelmişti. Kendime poğaça, apartman görevlimizin çocuklarına da pasta gibi dondurmalardan aldım. Zaten para da bitti.

Türk star’ları arasında sizde en çok şefkat uyandıran isim kim?

Aleyna Tilki. İnsanlara itici gelebilecek hareketler yaptığında bile onu eleştirmek yerine onun 19 yaşında olduğunu hatırlıyorum. Tam kimliğini oturturken, herkes onun hakkında bir şeyler söylüyor, yoğun nefrete ve sevgiye maruz kalıyor.

Haberin Devamı

Arada çok egolu laflar ediyor çünkü muhtemelen kendini nasıl savunacağını tam olarak bilemiyor. Muhtemelen o da 19 yaşındaki her genç kız gibi odasına kapanıp ağlıyor.

Pahalı kıyafetler, ruhu sakatlar

O ne zaman kibirli laflar etse, çoğu insanın yaptığı gibi ona kızmak yerine, kalbi kırılmış bir genç kızın çaresizliğini görüyorum. Kibir, özgüven eksikliğindendir. Kişiliğinin oturduğu yaşta bocalaması normal.

CAN YAMAN TİPLİ ERKEKLER BENİ CEZBETMİYOR

Hiç terk edildiniz mi?

Hem de çok kötü bir şekilde. Terk edenler sayesinde tek başıma ayakta kalmayı öğrendim. Beni yeterince sevmeyenler sayesinde kimsenin sevgisine bağımlı olmadan kendime yetmeyi öğrendim.

Nasıl bir erkekle asla olmaz?

Cinsiyetçi, ataerkil ve materyalist. Bir de Can Yaman gibi sürekli vücudunu şişiren erkekler de beni cezbetmiyor. Sevene ve kendisine saygım sonsuz ama ben almayayım. O da bana bayılmıyordur zaten.

Evlilik aşkı öldürür mü?

Evlilik değil, insanlar öldürüyor aşkı. Sonra da evliliğe suç atıyorlar.

Asla giymem dediğiniz ne var?

Aşırı pahalı kıyafetler, kürk ve aşırı dekolte. Çünkü bunlar da aynen botoksun yüzdeki anlamı sakatlaması gibi ruhu sakatlar.

En güzel vücudu nasıl tarif edersiniz?

Bu kavramdan nefret ediyorum. En güzel vücut diye bir şey olabilir mi? Bakın İrem Derici anoreksiya rahatsızlığı nedeniyle ne kadar zor günler geçirdi. Başkaları bizi sevsin, beğensin diye, kendimize şiddet uygulamaktan vazgeçmeliyiz artık.

Haberin Devamı

Bir erkekte ilk önce neye bakarsınız?

Gençliğimden beri hayallerimde gördüğüm bir adam var. Uzun saçları rüzgârda uçuşan, derin, büyük, duru mavi gözleri olan, keman çalan, ince ruhlu, ince yüzlü, tertemiz kalpli, duygusal bir adam... Bundan iki sene önce kanlı canlı karşıma çıktı. Ve anladım ki ruh eşi diye bir şey varmış.

Aşıkken ayna karşısında geçirdiğiniz süre ne kadar uzuyor?

Aşıkken ayna karşısında değil, sevgilimin karşısında vakit geçirmeyi tercih ediyorum. ◊ İsminizi kendinizin koyma şansı olsa ne koyardınız? Yine Aydilge koyardım. Güzel konuşan, gönülden seven demek.

AJDA PEKKAN bana hiç güzel gelmiyor, güzel olan TÜRKAN ŞORAY

Türkiye’nin en güzel kadını kim sizce?

Türkan Şoray. Çünkü fiziksel güzelliğin yanı sıra, o güzelliğe anlam katan bir derinlik, bir mütevazılık, bir hazmetmişlik var onda. Yoksa bir sürü güzel kadın var ama botoks ruha yapılamıyor. Alttan çiğ bir ruh sırıtıveriyor. Mesela Ajda Pekkan bana güzel gelmiyor ne yazık ki. Çünkü gerçek gelmiyor.

Haberin Devamı

ACILAR VE ENGELLER ASLINDA SPOR ALETİ

10 yıl önceniz ve bugününüz arasındaki en belirgin fark nedir?

Hayatımdaki acıları ve engelleri birer spor aleti olarak görmeyi öğrendim. Onlar sayesinde ruhumun kaslarını geliştiriyorum

Hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?

Karşısındakini incitmekten zevk alan insanın aslında kendini sevmediğini fark ediyorum artık. O yüzden, beni incitenlere baktığımda, kendi çaresizliğimi değil onların komplekslerini görüyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder