Dilara Doğan Pembenin muhteşem yükselişi
HABERİ PAYLAŞ

Pembenin muhteşem yükselişi

Seveni kadar sevmeyeni de fazladır pembenin. Kimilerinin de en sevdiği renktir ama giymeye cesaret edemez. Son zamanlarda hepimize pembe konusunda bir cesaret yüklendi. Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında sıkça pembeye yer vermesi buna destek oldu tabii. Zaten ne olduysa Jacquemus markasının ‘8 bin 250 liracık’ pembe oversize ceketinden sonra oldu. Hadi biraz sezonun ilgi odağı pembe kombinlere göz atalım.

TAKIM ELBİSE

Pembe, karşımıza sıklıkla takım elbise olarak çıkıyor. Biz daha tek parça pembeye alışamazken baştan aşağı pembe olmak bu sene çok trend.

Haberin Devamı

AÇIK TONLAR

Pembenin her tonu makbul, soft tonuysa tadından yenmez. En yumuşak haline hayranım. Uçuş uçuş bir yaz elbisesi, şortu, eteği her şeyiyle varım bu tona.

PARLAK VE TRANSPARAN

Hem pembe hem parlaksa önce orada bir duracaksın. Parlak ve yarı transparan pembe bol pantolonlar sezonun gözdesi. Sımsıkı at kuyruğu yaptığınız saçlarınızla kusursuz olacak.

Pembenin muhteşem yükselişi

PEMBE VE BEJ UYUMU

Pembeyi en çok jean’lerle ve bej tonlarıyla yakıştırıyorum. Siyahla falan kullanmak artık biraz demode. Siz siz olun, pembenin hakkını verin ve bu yaz dolabınızda mutlaka pembeye yer açın.

Pembenin muhteşem yükselişi

ŞAPKALAR ÇIKSIN

Sezonun gözdesi renk renk çeşit çeşit şapkalar. “Kıyafette pembeye cesaret edemem” diyenlerin tercihi olacak bu yaz pembe şapkalar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder